• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.12.2022

10:26

LIBIDO ĆE VAM POLUDETI! Ove 3 vrste AFRODIZIJAKA su efikasne i za NJU i za NJEGA, a jedna će vas POSEBNO ODUŠEVITI!

Shutterstock

Ljubav

LIBIDO ĆE VAM POLUDETI! Ove 3 vrste AFRODIZIJAKA su efikasne i za NJU i za NJEGA, a jedna će vas POSEBNO ODUŠEVITI!

Podeli vest

Pripremite se tako što ćete na tenane birati veš koji ćete obući za njega, odaberite alkohol i blago začinjenu hranu, pa uživajte u vreloj intimi sa svojim partnerom

Ukoliko želite da pojačate vašu želju kada su akcije među čaršavima u pitanju, u tome vam mogu pomoći prirodni afrodizijaci.

Ovo su 3 kategorije afrodizijaka za muškarce i žene, koji žele brzo da povećaju svoj libido i rasplamsaju strasti:

1. Oni afrodizijaci koji angažuju svih pet čula

Prva kategorija sadrži one afrodizijake koji izazivaju punu angažovanost vaših čula, pre nego što vam prvi osećaji ukusa uđu u usta.

To je način na koji se pripremate za svoju drugu polovinu, muzika koju slušate dok se oblačite, misli o tome šta bi vaš partner želeo da vidi da nosite, dok birate odeću, način na koji uređujete okruženje, uz sveže cveće, sveće i listu omiljenih pesama.

Ove stvari podstiču vaše endorfine da se pripreme za noć zadovoljstva.

Kako kaže dr Rut Vesthajmer:

- Kada je u pitanju se*s, najvažnijih 15 centimetara su onih između ušiju.

Dakle, prvi korak ka noći strasti, počinje tako što ćete se mentalno pripremiti da dobijete sve prednosti afrodizijačke hrane, stvaranjem romantičnog ambijenta.

Foto: Shutterstock

ljubav

2. Supstance, hrana i pića koja vam daju trenutni uticaj

Druga kategorija je ono što većina ljudi smatra afrodizijacima - supstance koje odmah povećavaju uzbuđenje, kada udare u vaš sistem.

Tu spadaju alkohol, paprika (začinjena hrana), hrana i začini sa određenim mirisima koje pojedinca uzbuđuje, đumbir i namirnice ili suplementi koji vam daju super dozu vitamina E, kao što su spanać, avokado, orasi, semenke suncokreta, tikva...

3. Hranljive materije koje bi trebalo da budu redovno u vašoj ishrani

Treća kategorija uključuje hranljive materije, koje uvek treba da imate na raspolaganju u vašem sistemu, da biste postigli vrhunsko stanje - kao što su cink, vitamin C, gvožđe, jod i vitamin E.

Istina je da je ono što je dobro za vaše srce, dobro i za vaš intimni život. Zdrava, uravnotežena ishrana, puna ovih hranljivih materija, pomaže da vaš stres bude nizak, vaša čula uključena, fokus na ljubav, jaka cirkulacija krvi i visok nivo energije i izdržljivosti.

Zapamtite da je redosled kojim konzumirate afrodizijake važan.

Ono što će mnoge posebno oduševiti, jeste da se umerene količine alkohola zapravo preporučuju u ovim situacijama.

Ako pijete alkohol, time što će koktel biti prva stvar koja će vam dodirnuti usne, dobićete nalet dopamina, koji radi u saradnji sa endorfinom, kako bi učvrstio smisao i zadovoljstvo koje izvlačite iz svoje magične večeri. Za dame, dobićete i dodatnu dozu testosterona, da biste pokrenuli svoju erotsku želju.

Vaš prvi zalogaj hrane uvek treba da bude protein. Ovo podstiče energiju, izdržljivost, fokus i snažnu cirkulaciju krvi i kiseonika kroz celo telo.

Obrok sa visokim sadržajem proteina i malo ugljenih hidrata podiže nivoe dopamina.

I iznad svega, nemojte jesti ugljene hidrate ili previše šećera pre proteina i pokušajte da ih ostavite za desert.

Sada ste spremni da se "pokrenete" i osećate se poželjno cele noći, prenosi YourTango.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija