• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

22.12.2022

17:30

STAVILA SAM MU DIKTAFON POD SEDIŠTE! Žena sumnja da je suprug VARA, a sve zbog OVAKVOG njegovog ponašanja!

Ljubav

STAVILA SAM MU DIKTAFON POD SEDIŠTE! Žena sumnja da je suprug VARA, a sve zbog OVAKVOG njegovog ponašanja!

Podeli vest

Muž ove žene vozi koleginicu na posao i briše njihove poruke, zbog čega ona sumnja na preljubu

Na sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, jedna žena je podelila sumnju u to da je suprug zapravo vara i to sa koleginicom na poslu:

- Suprug vozi koleginicu na posao, a nije mu usput, već mora da ode 2 km po nju. Briše poruke kad se uveče dogovaraju da li će da je pokupi, meni kaže kako je nov na poslu i mora da se uhoda među ljude, te da to radi iz tih razloga. Stavila sam diktafon pod sedište, za svaki slučaj - napisala je ova žena, a onda je dobila i nekoliko komentara:

Foto: Pixabay

vožnja

- Ako me muž vara, a bogat je onda bih varala i ja njega, a on bi postao banka. Tačka.

- Tačno se oseti kad te neko vara. Uvek sam osećao da nešto nije kako treba, a zadnjih mesec dana, veze sa bivšom, sam imao neki osećaj u grudima, kao da me neko stiska. Ispostavilo se da je gospođica bila baš "aktivna" . Rešio sam se te bede, ali ostaje ožiljak.

- Mene kolega poveze ponekad posle posla, i ne smatram to ni za šta loše. Ne znam zašto je to nenormalno. Nemam ništa s njim, družimo se. Nikada ga nisam gledala kao partnera. A ovde vidim dosta komentara da ne treba nikog da vozi.

- Šta sve žene trpe. Da sam u braku, mužu ne bih dozvolila da vozi nikoga, sem njegove majke i sestre, izuzev mene. Kakve koleginice, kakve komšinice, toga nema. Niti bih dopustila da mene vozi muškarac sa kojem nisam u rodu, ako već imam muža. Bolje imati granice, nego biti moderan i izneveren.

Šta vi mislite o ovome? Da li ste nekada i na koji način, proveravali partnera?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija