• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.12.2022

07:20

MOGUĆE JE! Izađite iz FREND ZONE uz pomoć ova 4 SAVETA!

Shutterstock

Ljubav

MOGUĆE JE! Izađite iz FREND ZONE uz pomoć ova 4 SAVETA!

Podeli vest

Stavljanjem do znanja devojci da vam se dopada, povremenim izbegavanjem viđanja i uz još par stvari, moći ćete da izađete iz zone prijatelja

Iako deluje teško, neko ko je zapao u "zonu prijatelja" zapravo iz nje može i da izađe, samo je potrebno da primenite ova četiri saveta:

1. Razbijte stereotip o "finom momku" ili "najboljem prijatelju".

Često su momci koji se nađu u "zoni prijatelja" tu jer su usvojili ulogu "finog momka" ili "najboljeg prijatelja". Jednom kada se to dogodi, može biti teško da podelite svoja prava osećanja sa svojom simpatijom, posebno ako ste zabrinuti da će se ona osećati pod pritiskom ili uništiti prijateljstvo.

Iako je u redu razmotriti moguće ishode, problem sa nepreduzimanjem koraka je u tome što njena osećanja stavljate iznad svojih. Da biste izašli iz "zone prijatelja", prvo morate pronaći samopouzdanje da svojoj simpatiji date do znanja, verbalno ili kroz akciju, da ste zainteresovani da budete više od prijatelja.

2. Dajte joj malo prostora

Koliko god da volite da ste u njenoj blizini, ključ za privlačenje njene pažnje je da joj dozvolite da oseti vaše neprisustvo.

Drugim rečima, prestanite da se družite sa njom ili da je zovete.

Pomisao da osvojite srce svog prijatelja prisustvom, ne funkcioniše. Zašto? Jer to učvršćuje vaše prijateljstvo.

Foto: Shutterstock

prijatelji

3. Pokažite joj da vas druge žene žele

Često ljudi ne shvataju šta žele, sve dok to ne mogu da imaju. Da biste zainteresovali svoju simpatiju za sebe, učinite se romantično nedostupnim. Kada vidi kako se dobro ponašate prema svojoj novoj devojci, možda će vas poželeti za sebe.

Neki muškarci su skeptični prema ovoj ideji, ali ovo zaista funkcioniše. Pokazivanje simpatiji da ste traženi, može učiniti da vas i sama poželi. Samo zabavljanje ne mora da bude ništa ozbiljno, ali to ona neće znati. Umesto toga, dozvolite joj da shvati da nećete sedeti i čekati je, a kada vidi druge žene kako upadaju, njena takmičarska priroda bi mogla da se aktivira. 

Jednostavno rečeno, kada vaša simpatija vidi da ste poželjni, to će je naterati da razmišlja o vašoj vezi. Ovo je velika šansa za vas, da izađete iz zone prijatelja i osvojite njeno srce.

4. Zamolite je da ide na sastanak sa vama

Još jedan odličan način da izađete iz zone prijatelja je da je pozovete na sastanak. Ako to učinite i ona postane neodlučna, preformulišite svoj predlog i zamolite je da izađe sa vama, ali to nemojte defilisati kao sastanak.

Možete prošetati parkom ili otići na kafu - stvari koje obično radite kao prijatelji. Jednom kada provedete neko vreme zajedno, možda ćete moći da je ubedite da izađe na romantičan sastanak sa vama. Imajte na umu da ovo može potrajati, pa ne brinite ako vas ona odbije prvi put kada pitate. Ključ za bekstvo iz zone prijatelja je da joj dozvolite da oseti i primeti vaša romantična osećanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija