• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/24sata

02.01.2023

13:46

ZAOBIĐITE ova MESTA za VOĐENJE LJUBAVI, ona su samo za FILMSKO PLATNO!

Shutterstock

Ljubav

ZAOBIĐITE ova MESTA za VOĐENJE LJUBAVI, ona su samo za FILMSKO PLATNO!

Podeli vest

Možda izgledaju super u filmovima, ali u realnosti donose više štete nego koristi. Kad budete tražili nova luda mesta za vođenje ljubavi, ova izbacite sa popisa

Avanturista ste i volite ponekad da vodite ljubav na otvorenom (ne u ovo doba godine, naravno), ali ipak bi trebalo da preskočite ova potencijalno opasna mesta za eksperimentisanje. 

U automobilu u pokretu

Mada su razlozi su prilično jasni, nudimo i par čvrstih argumenata - nekoliko ispitanika priznalo je da su tokom vođenja ljubavi u kolima vozili prebrzo, vijugali se na putu, a njih 11 odsto priznalo je da nije imalo kontrolu nad volanom. Nije vredno toga. Parkirajte taj auto – biće jednako uzbudljivo i neće o vama čitati u novinama.

Foto: Shutterstock

Parkirajte taj auto, biće jednako uzbudljivo

U bazenu

Nekako se čini da je vođenje ljubavi u bazenu neizostavni deo svakog romantičnog filma, ali stručnjaci tvrde da bi pritom mogli da zakačite polnu infekciju, prouzrokovanu promenom pH vrednosti vaše intimne regije zbog količine hlora u bazenu. Nije više tako privlačno, zar ne?

U moru

Sigurno će vam pasti na pamet "more nema hlor". Ipak moramo da vas upozorimo na mnoštvo ostalih bakterija i parazita koje more ima upravo zato što nema hlor, kao i na prilično neprijatno peckanje ako uzmete u obzir činjenicu da je more slano.

Na balkonu

Balkoni su prekrasni, pogled je predivan, činjenica da ste na određenoj visini i da u svoju erotsku  senzaciju uključujete adrenalin čini se primamljivim, ali evo tužne istine – postoji niz ljudi koji su na taj način i poginuli. Nije vredno toga.

Foto: Shutterstock

Pesak je čudne naravi i nekako uvek uspe da se zavuče u svaki deo našeg tela

U pesku

Ah ti filmovi. Strastveni zagrljaji dok se valjate u pesku na plaži, a talasi udaraju u vas... Činjenica je da je pesak čudne naravi i nekako uvek uspe da se zavuče u svaki deo našeg tela i tamo ostaje danima. Posekotine tamo dole? Ne hvala.

U javnom toaletu

Postoji bar pet različitih infekcija koje vam se smeškaju ako se odlučite na ovu destinaciju, a mi ćemo vam odmah reći da nisu prijatne i da uzrokuju povraćanje i proliv. Uvereni? Nadamo se.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija