• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.01.2023

18:30

KAKVI STE U INTIMNIM ODNOSIMA? Odgovor se krije u vašoj krvnoj grupi!

Pixabay

Ljubav

KAKVI STE U INTIMNIM ODNOSIMA? Odgovor se krije u vašoj krvnoj grupi!

Podeli vest

Istraživanje stručnjaka sa Univerziteta Ordu u Turskoj pokazalo je da je 42 odsto ispitanika sa krvnom grupom A priznalo da je imalo problema u intimnim odnosima

Osobe s nultom krvnom grupom su optimistični, odgovorni i savesni, a najslabije tačke su im stres i dosada. Adrenalin je ono zbog čega se osećaju živima, što su aktivniji, to su puniji pozitivne energije. Mušakrci sa nultom krvnom grupom su velikodušni partneri u krevetu, zadovoljstvo druge strane im je veoma važno, pa će ponekad sebe toga lišiti samo da bi lepša polovina uživala još više.

Foto: Shutterstock

Jači pol s krvnim grupama A, B i AB češće zna da “zakaže u krevetu”, dok su oni s nultom grupom pravi srećnici jer kod njih postoji najmanja verovatnoća da ostave ženu razočaranu posle intimnog odnosa, pokazalo je istraživanje sa Univerziteta Ordu u Turskoj.

Čak 42 odsto ispitanika sa krvnom grupom A priznalo je da je imalo problema u intimnim odnosima, a samo 16 procenata onih s nultom grupom se na to žalilo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Al ga objasni

pre 1 godinu

Ti ga objasni sa 6-7 recenica. Kako li se to kod tebe odrazava. Ja sam B, ali moram da se "doradjujem", koje crno da zakazem.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija