• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

02.02.2023

14:00

IZGUBIO JE INTERESOVANJE NAKON PRVOG SASTANKA? Ovo je 10 brutalnih razloga zbog čega je odlučio da ti se više ne javi!

freepik

Ljubav

IZGUBIO JE INTERESOVANJE NAKON PRVOG SASTANKA? Ovo je 10 brutalnih razloga zbog čega je odlučio da ti se više ne javi!

Podeli vest

Izostanak fizičke privlačnosti, nesporazum oko plaćanja računa i još nekoliko drugih stvari mogu dovesti do toga da se vaše druženje završi na prvom sastanku.

Sastanci su uglavnom nešto lepo i zabavno, čak i kada nakon toga ne ostaneš u kontaktu sa drugom osobom. Međutim, ume da bude zbunjujuće ukoliko ti smatraš da je izlazak dobro prošao, ali se dečko ipak nije javio za drugo viđanje.

Jedan muškarac, koji se zapravo bavi muško ženskim odnosima, podelio je za YourTango čak 10 brutalnih razloga zbog kojih će muškarac izgubiti interesovanje, nakon prvog sastanka:

1. Stidljivi su/zastrašeni

Neki momci se jednostavno uplaše, ili su previše stidljivi da traže drugi sastanak. Pobrinite se da dobijete njegov broj i pozovite dečka kako biste razjasnili stvari. Znaćete da li je uplašen u prvih 10 sekundi poziva kada ili tvrdi da je "telefon u plamenu" i spusti slušalicu ili nervozno zapliće u nju.

2. Niste ponudili da platite

Većina muškaraca nema problema da plati na sastanku. Mi smo džentlmeni u duši, ili barem tako mislimo. Ipak, volimo kada naše partnerke makar ponude da pokriju svoj deo. Ako se čini da koriste besplatnu večeru, taj drugi sastanak se neće dogoditi.

3. Nema fizičke privlačnosti

Ovo nije toliko verovatno, jer te je već pozvao na prvi sastanak. Ako je to bio sastanak na slepo ili ako ste promenili neki ključni deo svog izgleda (farbali ste kosu u roze i izgubili/dobili 70 kilograma) pre sastanka, to sigurno može da poremeti stvari.

Foto: Shutterstock

sastanak

4. Previše pričate o sebi

Nemojte brkati samopouzdanje sa sujetom, ako stalno pričate o sebi, nećemo se vraćati ni na sekundu. Budite sigurni da razgovor bude dvostran i održavajte misteriju, tako što nećete stavljati svoju biografiju u večeru od jednog sata.

5. Pričate o bivšim momcima

Ne spominjite svog bivšeg na prvom sastanku, posebno da biste nam rekli kako ste još uvek odlični prijatelji. Ono što mi čujemo: "Još uvek volim ovog tipa, ali da, ti si, uh, prilično OK."

6. Mobilni telefon

Ako ste stalno na telefonu tokom prvog sastanka, kasnije nećemo biti na drugom kraju linije. Ovo važi i za slanje poruka; u stvari, slanje poruka izgleda još nepristojnije.

Foto: Shutterstock

sastanak

7. Vulgarnost

Momcima se sviđaju devojke koje mogu biti vulgarne kao i njihovi prijatelji, ali podrigivanje i psovke ostavite makar do drugog ili trećeg sastanka.

8. Laži pre sastanka

Ovo je uobičajeno za mnoga internet zabavljanja. Ne govorite laži o sebi, pre nego što sastanak počne. Nemojte reći da ste bogata manekenka koja uživa u ruskoj književnosti (napomena: ovo mi je zapravo rečeno). Osim ako, naravno, vi zapravo niste bilo koja od tih stvari (ona nije bila).

9. Propustile ste njegove signale

Neki momci imaju problema sa činjenjem prvog poteza. Ako ste sklonili njegovu ruku sa ramena, jer vam je bilo vruće ili ste se odmakli od poljupca, jer ste čuli kako komšije prolaze, možda se oseća odbačeno. Pozovi ga da ispravi stvari. 

10. Upoznao je nekog drugog

Da je to bio samo prvi sastanak, stara veza mu se možda rasplamsala ili je momak možda upoznao nekoga sa kim bi radije izlazio. On ne oseća obavezu da te nazove i kaže bilo šta, pošto je to bio prvi sastanak. Nemojte mu zameriti, ali nemojte ni čekati. Ako ne dobijete poziv u roku od nedelju dana od prvog sastanka, zaboravite na to i nastavite dalje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija