• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.02.2023

18:09

ON IMA 85, A ONA 25 GODINA! U braku su i planiraju decu (VIDEO)

Freepick

Ljubav

ON IMA 85, A ONA 25 GODINA! U braku su i planiraju decu (VIDEO)

Podeli vest

Mirikl Pog (24) i suprug Čarls Pog (85) iz Misisipija upoznali su se u perionici i brzo se zaljubili. Sada razmišljaju o proširenju svoje porodice.

Upoznali su se 2019. godine i par se brzo skrasio. Penzionisani agent za nekretnine Čarls je konačno odlučio da prizna svoja osećanja koja neguje prema Mirikl godinu dana kasnije i zaprosio ju je u februaru 2020.

 

@mnigeria98 Charles thought the mirror was gonna take the picture?? Lol, but this is allday everyday, no matter where we are. Love will find us??? #love #loveislove #olderman #oldermanyoungerwoman #pyt #hubby #fyp #explore #explorepage #foryou #foryoupage #BERMUDA #KAYKissCountdown #happynewyear ♬ original sound - M?✨

 

Bez obzira što je razlika između njih 60 godina, par razmišlja o veštačkoj oplodnji u nadi da će zasnovati porodicu kako bi Čarls ostavio naslednika, jer nema dece. Mirikl kaže da su mama Tamika Filips (45) i deda Džo Braun (72) podržavali vezu od početka nakon što su videli koliko ju je penzioner usrećio, ali je tatu Karima Filipsa (47) bilo teže ubediti.

- Čarls je doneo odeću i samo je hteo da ga poslužim. Jednog dana je ušao, bacio parče papira i rekao „napiši svoj broj“ kao pravi „igrač“. Bio je moj vitez u sjajnom oklopu - kaže Pog i dodaje da se nije osećala čudno u vezi sa njim.

Učinio je da se oseća prijatno.

- Znala sam da je stariji, ali nisam znala koliko ima godina. Kada sam saznala, bilo je kasno, prošlo je nekoliko meseci i već sam gajila osećanja prema njemu – otkriva devojka i navodi da je rođen 1937. godine.

Nisu joj smetale njegove godine, samo je htela da vidi kako im je.

- Ne zanima me da li ima 100 ili 55 godina, sviđa mi se takav kakav je. Mislila sam da ima 60 ili 70 godina jer izgleda tako dobro. Uvek je budan i aktivan. Moj deda je rekao da je srećan ako sam ja srećna i ako je to ono što želim, dok je tata bio protiv ove veze – ističe on.

Dugo joj je trebalo da ga ubedi, a ona ga je pitala da li želi da zauvek izgubi ćerku.

- Da mi nije došao na svadbu, izgubio bi me zauvek. Rekao sam mu da mi treba njegova podrška i da me otprati do oltara. Jednom kada je sreo Čarlsa i razgovarao sa njim, zavoleo ga je - kaže ona.

- Dan venčanja je bio prelep, to je bio najbolji dan u mom životu. Nema problema sa razlikom u godinama. Oni koji ostavljaju komentare na mreži ne mogu nam ništa, samo ih puštamo da rade svoje. Veoma smo srećni zajedno. Radujemo se zajedničkom stvaranju porodice - kaže Čarls.

 

@mnigeria98 Today My Man & I Went To My Dad’s Wedding ?? We Absolutely Enjoyed Ourselves & I’m Happy That We Got To Witness Their Love #wedding #couples #tiktokcouples #couplestiktok #babe #bae #myman #marriage #fyp #foryoupage #foryourpage #viral #marriage #relationshipgoals #datenight #blue #beautiful ♬ Our Love - Natalie Cole

 

Par se venčao u julu prošle godine, a Mirikl taj dan opisuje kao "najbolji dan" u njenom životu. Uprkos razlici u godinama, ona kaže da očajnički želi da zasnuje porodicu sa Čarlsom i da se nada da će imati dvoje dece iako zna da će ga verovatno nadživeti.

- Želim da ima još jednu generaciju. Tražimo kliniku za vantelesnu oplodnju da razgovaramo o opcijama. Išli smo na kliniku, ali smo zaista osećali predrasude ljudi koji nas ne poznaju i bilo je prilično poražavajuće. Sada ne razmišljam o tome, samo želim dete. Možda će nas Čarlsove godine sprečiti da imamo decu, ali ja sam otvorenog uma - rekla je Pog.

Dodaje i da joj je mnogo stalo do Čarlsa.

 

@mnigeria98 People Fall In Love In Mysterious Ways❤️❤️?? That’s Us All The Wayyy?? Had To Run This Backk After I edited A Little Lol, But I Love My Sugar?? #babyPogue #fyp #fypシ #foryoupage #foryourpage #olderman #youngerwoman #oldermanyoungerwoman #loveislove #idcidc ♬ Thinking out Loud - Ed Sheeran

 

- Na Dan zahvalnosti dobio je koronu i ja sam se slomila, pripremila sam se na sve, ali način na koji on ustaje i živi svaki dan... on ne ide nigde. Spremni smo na sve, a on kaže da ga možda neće biti za pet godina. Kažem mu da hoće i da će nas sve nadživeti. Znam da ću biti ovde duže od njega, pa se trudim da sa njim živim, zabavljam se i doživljavam koliko mogu. Trudimo se da uživamo - kaže devojka.

Mirikl tvrdi da je njena veza privukla mnogo negativne pažnje i zlobnih komentara na mreži, pri čemu mnogi misle da su otac i ćerka, prenosi Mirror.

Mnogi komentarišu da iskorišćava Čarlsa.

- Naravno, pominju finansije, ali ja sam medicinska sestra. Počinjala sam medicinski fakultet kada sam ga upoznala. Biću dobro finansijski sa ili bez Čarlsa. Moj izbor je da budem sa njim i osećam se dobro – ističe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija