• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.02.2023

17:25

JEDINI NAPITAK za MRŠAVLJENJE koji će vam IKADA trebati! Sav višak će se prosto istopiti!

Shutterstock

Ljubav

JEDINI NAPITAK za MRŠAVLJENJE koji će vam IKADA trebati! Sav višak će se prosto istopiti!

Podeli vest

Ovaj zeleni napitak za mršavljenje obiluje vitaminima i mineralima, te nije greška da ga pijete i ako nemate višak kilograma, samo radi zdravlja...

Ovo je jedan izuzetno zdrav zeleni napitak koji je po mnogo čemu koristan za organizam, a karakteriše ga i to da podstiče sagorevanje masnoća, te pa je dobar saveznik u borbi protiv viška kilograma. Zbog toga sa pravom nosi naziv "napitak za mršavljenje", pa evo kako glasi recept:

Sastojci:

1 celer - (oko 250 grama)

1 krastavac - (oko 300 grama)
2 jabuke - (oko 350 grama)
listovi kelja - (oko 200 grama)
koren đumbira - (oko 25 grama)
sok od jednog limuna - (oko 25 ml)

Foto: Shutterstock

Najbolji efekat sagorevanja masnoća daje kada se pije nakon obroka
Priprema:

Celer, krastavac, jabuke i đumbir oljuštiti, iseći ih na kockice, pa sve zajedno sa keljom staviti u sokovnik i od toga napraviti sok. Na kraju dodati i sok od limuna i to je to, napitak za mršavljenje je spreman za upotrebu. Može se piti u bilo koje doba dana, ali najbolji efekat sagorevanja masnoća daje kada se pije nakon obroka, piše priroda leči sve.

Ne samo kilogrami

Ovaj zeleni napitak sa sobom nosi još mnogo dobrobiti. Veoma povoljno utiče na organe za varenje samim tim što olaksava varenje masne hrane, a pomaže i u procesu razlaganja proteina. Preporučuje se osobama koje imaju problema sa nadimanjem, gasovima i onima koji pate od zatvora. Odlično suzbija jutarnju mučninu i mučninu prilikom putovanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija