• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2023

13:09

MARŠA, DEVOJKA SA JEDNOM NOGOM! Uz mnogo truda, uspela je da ostvari svoje snove i sada joj je nebo granica (FOTO)

Printscreen You Tube DeMarco Films

Ljubav

MARŠA, DEVOJKA SA JEDNOM NOGOM! Uz mnogo truda, uspela je da ostvari svoje snove i sada joj je nebo granica (FOTO)

Podeli vest

Pored izazovnog i teškog detinjstva, devojka Marša El nikada nije izgubila veru u sebe iako ima samo jednu nogu. Ostvarila se kao odličan model, tekstopisac i pevačica.

Marša El, rođena je sa retkim stanjem abnormalnosti ektremiteta, te joj je zbog toga amputirana noga.

Zbog invaliditeta Marša je imala manjak samopouzdanja, te se plašila da drugi neće prihvatiti njen dar za pevanje i pisanje tekstova. Kada je reč o njenoj nesigurnosti, ona je s godinama rasla, jer su je ljudi često zagledali, zadirkivali i postavljali razna pitanja na koje nije želala da da odgovor.

 

 

Ponosno korača kroz život

Zbog svoje nesigurnosti, kako kaže, u toku leta je nosila pantalone kako drugi ne bi videli njenu protezu.

Naime, kada je odrasla i suočila se sa pogledima i komentarima drugih ljudi, ova hrabra devojka je odlučila da podigne glavu i ponosno korača kroz život.

 


 

 

Pre svega, počela je da šalje svoje fotografije modnim agencijama koje su prepoznale njen potencijal, a zbog njene odluke i istrajnosti svakodnevno joj stižu poruke podrške. 

 


 

 

Prihvatila sebe

Ona sada kroz muziku, tekstove i fotografije na kojima pozira u haljinama i bikiniju želi da podstakne i pruži podšku svima kojima je teško da se suoče sa sobom i prihvate sebe onakvim kakvi jesu.

 

 

 

Marša sada veruje da invaliditet otvara mnoge mogućnosti. 

Moto kojim se vodi u životu je " Ja mogu sve!"  piše Brightside.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija