• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.03.2023

08:06

ULJE OD ŠIPKA PRODUŽAVA MLADOST! U čemu je tajna lepe kože Megan Markl?

APfoto

Ljubav

ULJE OD ŠIPKA PRODUŽAVA MLADOST! U čemu je tajna lepe kože Megan Markl?

Podeli vest

Prema američkoj glumici Megan Markl, poznatijoj više po suprugu princu Hariju, odnosno po svekru, britanskom kralju Čarlsu III, u svetu nema ravnodušnih.

I kad je reč o ponašanju u javnosti, dres kodu, ili im se dopada ona ili njena jetrva, Kejt Midlton.
Ne ulazeći u to koja princeza je lepša, čini se da stručnjaci za negu ipak češće pominju Megan kao uzor za savršenu kožu i besprekornu frizuru.

- Megan se nije mnogo promenila otkad se kao glumica pojavila u seriji "Suits" (kod nas poznata pod nazivom "Dva lica pravde") 2011. godine. Na izgledu joj mogu pozavideti i dvostruko mlađe devojke, a ona već ima 42 godine - piše magazin "El" i otkriva neke detalje kojih se u negovanju Megan uvek pridržava.

Megan Markl ne troši više od deset minuta na šminku. Diskretan hajlajter je nezaobilazan deo njene šminke, a Megan veruje da odlično skriva znake umora na licu. Nanosi po tačkicu na unutrašnje uglove očiju, pa joj je pogled prodoran, a oči krupne.

Foto: Shutterstock

Šipak

Ulje od šipka

Ovo ulje hrani kožu i čini je blistavom. Bogato je mineralima, antioksidansima i nezasićenim masnim kiselinama i zato joj koža izgleda sveža i sjajna

Kokosovo ulje

Ovo ulje koristi za negu kože celog tela posle tuširanja jer je odlično hidrira, a jednom nedeljno pravi maske za kosu i ostavlja ga da deluje nekoliko sati.

Foto: Shutterstock

Ulje od čajevca

Ovaj proizvod koristi kad god joj se pojavi bubuljica i za čišćenje lica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
I šta ćemo sad

pre 1 godinu

U čemu je tajna zdrave kože Megan Markl u čemu je tajna.

Ognjen

pre 1 godinu

Naravno da Vučić razmišlja o budžetu koji kao predsednik ima, sigurno da ovo pitanje nije bilo umesno. Ovo je skretanje pažnje sa uspešnosti ove posete jugu Srbije na sporedne, lako proverljive stvari.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija