• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

18.03.2023

22:00

SAZNALA SI DA TE JE PARTNER PREVARIO? Ovo je najvažniji savet koji ćeš dobiti od eksperta za ljubavne veze!

Shutterstock

Ljubav

SAZNALA SI DA TE JE PARTNER PREVARIO? Ovo je najvažniji savet koji ćeš dobiti od eksperta za ljubavne veze!

Podeli vest

Transformacioni kouč Slađana Trikić, savetuje da se fokusiraš na vas dvoje, a ne na ono što se desilo među njima.

Iako bi ljubavna veza trebalo da bude nešto lepo u čemu oboje uživate, neretko dolazi do preljuba, nakon čega pojedine devojke ne umeju da se izbore i postave, pa pažnju usmeravaju na pogrešnu stranu.

Detaljnije o tome, govorila je transformacioni kouč, Slađana Trikić, specijalizovana za partnerske odnose, koja je ujedno dala i najvažniji savet, kada je preljuba u pitanju:

- Kada se desi prevara, ono što najčešće usledi jeste da se prevarena žena pretvori u detektiva. Ona počinje sa istraživanjem detalja te prevare, gde su bili, šta su radili, šta joj je rekao, šta joj je kupio, da li su pričali o njoj i tako dalje. Na taj način ti sebe samo dodatno mučiš, iscrpljuješ i počinješ na kraju da se upoređuješ sa tom drugom ženom i što je najgore od svega, ti ustvari trošiš silnu energiju, a sve vreme ideš u suprotnom smeru. Šta to zapravo znači? Znači da fokus svoje pažnje, umesto da staviš na vas dvoje, ti stavljaš na njih dvoje - navodi Slađana i dodaje:

Foto: Shutterstock

preljuba

- Znači prva stvar koju treba da uradiš, kada saznaš za prevaru i kada te to potpuno onako poremeti, jeste da se odmah obratiš nekome, kako bi se što pre vratila u jedno stabilno emotivno stanje. Zato što tako rastrojena i emotivno rasturena, teško da možeš bilo šta da uradiš. Druga stvar jeste da razgovaraš sa svojim partnerom o vama i o vašoj vezi, o tome šta se desilo, šta tu može da se popravi, da se promeni između vas. Znači stavi fokus na vas dvoje, ne na njih dvoje - zaključuje Slađana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija