• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

02.04.2023

07:57

DRUG JOJ JE PRIZNAO LJUBAV, A ONA NASTAVILA DA SE DRUŽI S NJIM! Zbog ovoga je raskinuo vezu, a sada pita da li je u pravu?

Shutterstock

Ljubav

DRUG JOJ JE PRIZNAO LJUBAV, A ONA NASTAVILA DA SE DRUŽI S NJIM! Zbog ovoga je raskinuo vezu, a sada pita da li je u pravu?

Podeli vest

Mnogi smatraju da ne treba da postoji prijateljstvo, ukoliko jedna strana otvoreno priznaje emocije, koje nisu uzvraćene.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, dečko je otkrio da je raskinuo sa devojkom, ali razlog ove odluke doveo je do skoro pa jednoglasne presude u komentarima, da je dobro postupio:

- Nikako mi nije jasno kako se neko može družiti sa osobom za koju zna da je zaljubljena u njega? Ne razumem to. Kako možeš da se praviš da je sve ok i da ti je neko drug, a pokušava da te odvuče u krevet? Evo mojoj devojci drug priznao ljubav i ona je nastavila da ide na kafe sa njim i sada je u šoku što sam ja raskinuo sa njom. Ideš na kafu i provodiš vreme sa nekim ko se pali na tebe i želi da te po*ali. Meni to stvarno nije jasno. Ona kaže da je to ok, jer se on njoj ne sviđa. Ja mislim da to nema apsolutno nikakve veze i da ako postoje neuzvraćena osećanja sa bilo čije strane, to druženje treba da se prekine. Mislim da njoj prija ta njegova pažnja i to što on trči za njom. Stvarno mi ne treba cura koja je jadnica, željna pažnje drugih muškaraca. Ali eto, ako nisam u pravu onda neka mi neko ovo objasni - napisao je ovaj dečko i dobio nekoliko komentara:

Foto: Shutterstock

raskid

- Da, u pravu si. Pumpa joj ego što se neko loži na nju. I ne, nije u redu, uopšte nije u redu. Potpuno si u pravu.

- Idući put kad bi otišla s tim drugom na kafu je kad bi bila sigurna da ga je skroz prošlo, da je našao devojku ili slično. Slažem se, nije u redu osećati da se nekome sviđaš i na neki ga način zavlačiti, nastaviti se družiš i praviti se kao da se ništa ne događa, samo da dobiješ nekog ko će trčati za tobom.

- Nema sile da se družim sa devojkom koja mi se sviđa! Ako je gledam kao potencijalnu devojku, ne može mi biti drugarica ili prijateljica! Ja joj se udvaram, pripremam romantične večere, masaže itd, nemam nameru sa njom da se družim!

- I vi se družite sa drugaricama dok imate devojke i hoćete da ih po*alite.

- Apsolutno si u pravu što si raskinuo. Nisu to čista posla, sve i da nema prevare, opet te pravi budalom, i ako se ne radi o tebi, već o njoj. Taj lik je paćenik što i dalje juri za njom, a i ona će ubrzo shvatiti da od tog druženja nema više ništa i da to nije isto i distanciraće se. Ali mislim da si ti doneo pravu odluku za sebe.

Šta vi mislite, da li je dobro postupio ili je ipak prenaglio?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kimi

pre 1 godinu

Naravno da je decko koji je raskinuo bednik i pacenik nesiguran u sebe koji maltene dojucerasnju devojku naziva jadnicom.. ucinio si joj uslugu sto si je resio sebe

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija