• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2023

14:05

ADEL JE SMRŠALA 50 KG! Počela je tako što je prestala ovo da PIJE

Foto AP

Ljubav

ADEL JE SMRŠALA 50 KG! Počela je tako što je prestala ovo da PIJE

Podeli vest

Britanska pevačica Adel pojavila se na muzičkoj sceni 2008. godine. Osim što su je isticali zbog raskošnog glasa i hitova, opisivali su je i kao "slatku debeljucu".

Kada je pre dve godine osvanula na naslovnici britanskog "Voga" posle pet godina nepojavljivanja u javnosti, svi su bili u šoku.

Skinula je skoro 50 kilograma, i to posebnim režimom ishrane i vežbanjem, a nedavno je za "Dejli mejl" otkrila da je za nju najznačajnije bilo to što je prestala da pije čaj!

- Pila sam 10 šoljica dnevno sa dve kašičice šećera u svakoj, tako da sam uzimala 20 kašičica šećera dnevno. Više ga ne pijem i imam više energije nego ikad ranije - dodala je Adel.

Foto: Printscreen You Tube BRITs

Adel

Podsetimo, ova pevačica je otkrila da pati od iscrpljujućeg stanja leđa, išijasa, koji pogađa do četiri od 10 ljudi tokom života.

 - Samo moram da pređem na drugu stranu bine. Moram da se gegam ovih dana, jer imam jak išijas -  izjavila je Adel tokom nastupa.

Inače, išijas se odnosi na nervni bol od povrede ili iritacije išijadičnog nerva, koji potiče iz donjeg dela leđa (lumbalni deo kičme) i grana se preko bokova, gluteusa, pa dalje niz nogu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija