• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TheSun/informer.rs

29.06.2020

20:25

G-TAČKA NE POSTOJI! Naučnici kažu da je to zapravo samo mit!

Ljubav

G-TAČKA NE POSTOJI! Naučnici kažu da je to zapravo samo mit!

Podeli vest

Nemački ginekolog Ernest Grafenberg prvi je rekao da se se*sualno zadovoljstvo žene povećava zahvaljujući gustoj mreži nervnih završetaka ili G tački

Muškarci koji se muče s pronalaskom ženske G-tačke sad imaju sada dobar izgovor - jer naučnici kažu da ne postoji. The Sun piše kako najnovija studija nije pronašla dokaze za snažne ženske or*azme koje bi stimulisala mala osetljiva regija, kako se tvrdi već 70 godina.

DUGO JE KRILA! Sonja Šašić, bivša žena Ace Lukasa UHVAĆENA! Fotka će joj DOĆI GLAVE! Svi znaju šta je na NJENOM MEĐUNOŽJU! (FOTO)

(FOTO) NOVI HIT! Pamučna postava za grudnjak kako se ne biste znojili!

Nemački ginekolog Ernst Grafenberg prvi je rekao da se se*sualno zadovoljstvo žene povećava zahvaljujući gustoj mreži nervnih završetaka. Ali njegova je teorija sad navodno opovrgnuta novim istraživanjem 17 žena srednjih godina.

Foto: Shutterstock

U studiji se utvrdilo da su nervi na ženskom polnom organu ravnomerno raspoređeni, a njen autor Beri Komisaruk sa Univerziteta Rutgers u Nju Džerziju kaže:

- Na žalost ženski polni organ nije 'kao lift' na dugme.

SVE ŠTO SMO ZNALI o zdravoj ishrani je LAŽ! RUSKI LEKAR nudi nova PRAVILA o doručku, ručku i večeri (VIDEO)

I istanbulski lekari nakon svoje studije tvrde da su anatomski dokazi o prisutnosti G tačke slabi i nepotpuni.

Foto: Shutterstock

Inače, ovo bi mnogim muškarcima moglo da bude svojevrsno olakšanje budući da je jedno istraživanje pokazalo da 22 odsto muškaraca pronalazak G tačke smatra glavnim ciljem tokom se*sa.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ja

pre 3 godine

Mogu samo da govorim u svoje ime. G tacka postoji iako je moguce da nije ista kod svih dama. Trebali bi da prestanu sa bacanjem para na "eksperte".

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija