• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

09.12.2020

18:48

Ove poruke ni slučajno ne šaljite bivšem dečku! SAMO ĆETE SE OSEĆATI JOŠ GORE!

Ljubav

Ove poruke ni slučajno ne šaljite bivšem dečku! SAMO ĆETE SE OSEĆATI JOŠ GORE!

Podeli vest

Žene često kada ne raščiste sa emocijama vole da se vrate bivšim partnerima. Iako su navodno stavile tačku, često ih obuzme osećaj samoće, ili u svakom drugom traže nešto od bivšeg dečka što bih privuklo. U takvim situacijama, dolazi i do grešaka, koje žene često prave, a to je slanje poruka.

Najbolje bi bilo da to nikako ne radite, ali i ako se već odlučite, ove poruke je potrebno da izbegavate:

Nedostaješ mi – Bez obzira da li je to istina, najbolje bi bilo  da mu to saopštite uživo. Obično se ovo izgovara nakon nekih sećanja na lepe trenutke, ali da to zapravo i ne mislite tako.

Zaista mi je žao – Ovom rečenicom, dajete mu zapravo da misli da se čitav vaš život, okreće oko njega.

Srceparajući tekstovi pesama – Žene se često poistovećuju sa tekstovima pesama, ali to nikako nije razlog da ih pošaljete bivšem partneru. Na taj način ćete izbeći, ponovni prolazak kroz teške emotivne momente.

Mislim na tebe – Ukoliko ste zaista završile sa bivšim, onda nikada ne treba slati ovakvu vrstu poruka. Daćeš mu signal da ga još uvek voliš i on će to zaista bukvalno shvatiti.

Foto: Shutterstock

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija