• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje

13.12.2020

20:33

(FOTO) Ideje za NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU doma - GLAMUROZNO i svečano, ZAŠTO DA NE?

Ljubav

(FOTO) Ideje za NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU doma - GLAMUROZNO i svečano, ZAŠTO DA NE?

Podeli vest

Pandemija i odgovorno ponašanje ne dozvoljavaju nam odlazak na velike proslave. To pak ne znači da ne treba da obezbedimo momenat glamura i praznične atmosfere čak i u ovim specifičnim okolnostima

Ukrašavanje doma za novogodišnje praznike ove godine dobija potpuno novu dimenziju, jer će većina nas ostati kod kuće i sa užom porodicom dočekati 2021. godinu. Pandemija i odgovorno ponašanje ne dozvoljavaju nam odlazak na velike proslave. Takođe, ne bi trebalo da pravimo masovna okupljanja, žurke u svom domu. To pak ne znači da ne treba da obezbedimo momenat glamura i praznične atmosfere čak i u ovim specifičnim okolnostima.

Samo vaša jelka

Imajte uvek u vidu da vam ne treba mnogo novca, mašta i dobra ideja, trud i dobra volja, te i malo veštine, mogu da učine da vam kuća zasija u punom prazničnom sjaju. Ukrasi od prošle godine mogu da dobiju potpuno ovu dimenziju ako se odlučite, na primer, da umesto jelke napravite neobičnu instalaciju sa merdevinama - koristite sve što već imate: lampice, tračice, kugle, suvo sveće, grančice... Takođe, jelka može biti i "zalepljena" za zid, a za to vam trebaju suve grane bilo kog drveta ili samo grančice jelki.

Ukoliko ipak rešite da kupite prirodnu jelku, ona ne mora da bude skupa i velika da bi bila čarobna. Važno je da ima busen, te da možete da je zasadite u veću saksiju, dvorištu, parkiću ispred zgrade... ne bi li preživela do sledeće godine, pa i duže. Budite ekološki svesni, pomozite prirodi, planeti, sebi.

Elegantno i svečano

Ako vam nedostaje inspiracija, olakšaćemo vam - ove godine u modi je minimalizam. Što manje - to je bolje, elegantnije i svečanije.

Novogodišnju trpezu najpre ukrasite omiljenim jelima, a potom između svečanih tanjira postavite ukrase, lampice ili svećice.

Vinske čaše ne moraju da služe samo za vino, naročito one rasparene, koje ne možete da stavite na sto jer nemate svih šest celih... Zato preostale čaše okrenite i u njih stavite bombone i ukrase, a na stope koje su sada iskoristite kao podloge za čajne svećice.

Crvena boja je sinonim za novogodišnje čarolije i uvek je najbolje i najjednostavnije rešenje za dekoraciju. Ipak, trendovi za 2021. kažu da sve treba da bude svedeno i prirodno, pa će vam za to dobro poslužiti šišarke, mahovina, džakovi od prirodnih materijala... Sve te boje zemlje savršeno idu sa crvenom i zlatnom. Pustite mašti na volju, uključite decu, iskoristite njihove ideje i vredne ručice, uživajte u toplini svog doma i praznicima koji, pre svega, okupljaju porodicu.


(FOTO) UČITE OD MAJSTORA! Ovih 7 koraka dovešće vašu JELKU DO SAVRŠENSTVA!

KLASIČNA JELKA VAM JE DOSADILA? Trikovi kako da DEKORIŠETE DOM na potpuno DRUGAČIJI NAČIN - ukrasi koje možete SAMI DA NAPRAVITE (FOTO)


 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija