• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: magazin.novosti/informer.rs

28.01.2021

20:46

OVO JE NAJNOVIJI TREND, DA LI ĆETE GA I VI ISPRATITI? Džombaste MOKASINE su apsolutni hit 2021. i to samo ako ih NOSITE NA OVAJ NAČIN!

Ljubav

OVO JE NAJNOVIJI TREND, DA LI ĆETE GA I VI ISPRATITI? Džombaste MOKASINE su apsolutni hit 2021. i to samo ako ih NOSITE NA OVAJ NAČIN!

Podeli vest

Volite da nosite mokasine i odlično vam se uklapaju uz vaš stil koji negujete. Ali da li biste se usudili da ih ponesete na ovakav način?

Ravnopravnost polova donela nam je brojne promene u svakodnevnom životu, a naročito u modnom pogledu. Ženama više niko ne može da prigovara ako nose odela, široke krojeve, glomaznu obuću, a muškarci imaju slobodu da svoj stil oplemene svim bojama i ukrasima koje zamisle.

Epiteti ''muški'' i  ''ženski'' polako se brišu iz ustaljenih društvenih normi, a devojčice se sve više odlučuju za tatine patike umesto maminih sandala. 

Novi trend glomaznih mokasina, koje su do nedavno bile rezervisane samo za muškarce, donela je Prada, oživljavajući "grunge vajb", a njenim primerom krenuli su i mnogi drugi modni brendovi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa)

 

Zoe Kravitz, Pernille Teisbaek, Elsa Hosk, samo su neke od zvezda koje ponosno poziraju na Instagramu u novim ''džombastim'' cipelama.

Kombinacija džombastih mokasina sa belim sportskim čarapama, apsolutno je neženstvena i ružna na oko. Iako nas je pandemija koronavirusa naučila da budemo ušuškani i da je udobnost važna, neophodno je da se neka pravila znaju. 

Dobro je poznata činjenica da lepota boli i da su žene spremne na sve zarad lepote. To ne treba nužno da bude tako, ali neki kodeksi bi trebalo da se poštuju.

 

 

Mokasine ukrašene glamuroznim detaljima za specijalne prilike ili u dnevnoj varijanti? Procenite sami. Da li vredi nositi sve što nam se ponudi, iako nam se to, možda, suštinski ne dopada?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija