• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: New York Post/informer.rs

15.11.2021

15:20 >> 15:32

Lekar objasnio kako da ODREDITE VELIČINU kod muškarca: 'Samo POGLEDAJTE U RUKE!'

pexels.com

Ljubav

Lekar objasnio kako da ODREDITE VELIČINU kod muškarca: 'Samo POGLEDAJTE U RUKE!'

Podeli vest

Lekar Karan Rajan je citirao urološko istraživanje iz 2011. za koje je rekao da je otkrilo metod procene veličine ponosa. Naime, dovoljno je samo pogledati muškarcu u ruke

Lekar je otkrio nekonvencionalan način da se proceni veličina polnog organa i to jednostavnim pogledom na ruke muškarca. TikTok video u kojem je prikazana metoda za merenje ponosa prešao je 1,5 miliona pregleda na video platformi.

- Veličinu muškog polnog organa možete pogoditi po tome koliko mu je kratak kažiprst - rekao je dr Karan Rajan, koji ima TikTok profil pod nazivom @dr.karanr. Ovaj lekar je citirao urološko istraživanje iz 2011. u Asian Journal of Andrology, za koje je rekao da je otkrilo da 'ako je kažiprst kraći u poređenju s domalim prstom, to znači da muškarac ima veći ponos'.

Foto: pexels.com

- Ovo je poznato kao razmera drugog i četvrtog prsta, a računa se tako što se dužina kažiprsta podeli s dužinom domalog prsta. Što je kažiprst manji, to je manja razmera - nastavio je Rajan. Razmišljajte o tome kao o urološkoj verziji korištenja podlaktice za izračunavanje veličine stopala.

Naravno, ova često citirana formula očigledno nije korisna samo za procenu veličine nečijeg polnog organa.

- Manja razmera ukazuje na visoku izloženost testosteronu. Prema studiji, testosteron ne kontroliše samo buduću dužinu alatke već i buduću dužinu prsta - objasnio je medicinski stručnjak.

Ipak nije pravilo

Međutim, nemojte još meriti svoj ponos, jer ova korelacija 'nije čvrsto pravilo', napisao je lekar na TikToku u komentarima.

- To je zanimljiva studija, ali nikako pravilo - pojasnio je stručnjak. 

- Dok se žene pitaju da li je to istina, muškarci još gledaju i upoređuju svoje kažiprste i domale prste - glasio je jedan od komentara ispod videa.

Foto: pexels.com

Drugi je pak napisao: 'Pitam se koliko muškaraca je odmah pogledalo svoje prste'.

Ovo očigledno nije jedini neortodoksni način za procenu proporcija alatke. Naime, istraživanja su pokazala da što je veći nos kod muškarca, to mu je veći ponos ("Kakav nos, takav ponos").

Naučnici osporavaju važnost veličine polnog organa sa studijama koje tvrde da dužina ne određuje da li muškarac može da zadovolji svoju partnerku ili uživa u vođenju ljubavi. U međuvremenu, druga istraživanja sugerišu da veličina igra faktor u plodnosti, budući da je manja verovatnoća da će muškarci koji imaju manje alatke postati očevi, piše New York Post.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija