• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav/zdravlje

14.02.2022

18:28

5 IGRICA koje će vam osigurati DOBRU ZABAVU i još bolju AKCIJU u KREVETU!

Shutterstock

Ljubav

5 IGRICA koje će vam osigurati DOBRU ZABAVU i još bolju AKCIJU u KREVETU!

Podeli vest

Kad parove zahvati sindrom rutine, veze počinju da pucaju. Evo nekoliko ideja kojima ćete u svoju vezu uneti malo smeha i zabave, rasplamsati vatru i prisetiti se kako vam je bilo u prvim danima...

Ponekad je u vezi vreme za promene ili jednostavno za isprobavanje nekih novih stvari. Pružite priliku jednoj od ovih erotskih igrica i upoznajte sasvim novu stranu svog partnera.

Zamena odeće

Da, zvuči smešno i to je upravo ono što bi trebalo da bude. Pružite jedno drugome lagani striptiz, a zatim obucite njihovu odeću. Najzabavniji deo, ne sumnjamo, krije se u donjem vešu. 

Foto: Shutterstock

Za najbolje rezultate, odaberite intimno, mračno mesto
Erotska pitanja

Za najbolje rezultate, odaberite intimno, mračno mesto. Dok uživate u zajedničkom društvu, postavljajte erotska pitanja koja inače nikad ne biste postavili – o maštarijama i željama, a odgovori, sve dok su iskreni, sigurno će u jednom trenutku igru okrenuti s reči na dela.

Igra uloga

Doktor i medicinska sestra ili razbojnik i privlačna policajka? Budite maštoviti i na trenutak zamislite da ste neko drugi. Za vreme glume, pokušajte da zavedete partnera i nagovorite na vođenje ljubavi što neće biti jednostavno s obzirom na vaše 'profesionalne odnose'. Jednom kad dođe do intimnog odnosa, on će biti uzbudljiv i sasvim drukčiji baš poput vas.

Foto: Shutterstock

Stvorite pravu opuštajuću atmosferu uz sveće i laganu muziku
Masaža

Stvorite pravu opuštajuću atmosferu uz sveće i laganu muziku i prepustite se užitku masaže. Izmasirajte jedno drugo mirišljavim uljima nakon čega možete zajedno da se istuširate. Ovom jednostavnom igrom ćete se opustiti, ali i verovatno upustiti u strastveno vođenje ljubavi.

Omiljeni likovi erotske knjige

Ukoliko naiđete na likove koji vam se posebno sviđaju u nekoj erotskoj priči, probajte da čitate najdraže delove jedno pred drugim. Zatim, pogađate, odglumite delove u kojem učestvuju oba lika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija