• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.03.2022

18:05

5 malih trikova kako da IZABERE TEBE, a ne drugu ženu!

Ljubav

5 malih trikova kako da IZABERE TEBE, a ne drugu ženu!

Podeli vest

Ukoliko želiš da baš taj muškarac bude tvoj, a u priči je još jedna žena, evo kako da postaneš njegov prvi izbor.

Kada je reč o vezama, nije neobično da neki muškarac ima više opcija, i može da bira između nekoliko žena. Iako se slažemo da bi baš ti trebalo da budeš jedini njegov izbor, to baš možda i neće biti tako. 

Međutim, ukoliko želiš da zaboravi na sve druge i da baš vi budete zajedno, pokušaj sa ovih pet malih trikova:

1. Budi zainteresovana, ali malo manje od nje

U suštini, želiš da on shvati da ti se dopada, ali i da si ti interesantna. Sa druge strane, ne želiš da oseća kako ga pritiskaš da se zabavljate. Razlog za to je što muškarci vole malo jurnjave i takođe imaju običaj da gledaju devojke koje im se "bacaju pod noge", malko nadmeno.

Dajući mu mogućnost da te juri, ali i pokazujući mu da si zainteresovana, osećaće manji pritisak i smatraće te interesantnijom od druge žene. Caka je dakle da budeš manje napadna od nje.

2. Nemoj da budeš uvek dostupna

Ljudi polude i pokušavaju da vrate nešto ukoliko iznenada nestane. Ukoliko ga čekaš neko vreme da se odluči, najbolje bi bilo da prestaneš da mu budeš toliko dostupna. Bukvalno, to znači da se polako izvučeš iz njegovog života. Pod uslovom da si mu uvek bila tu "na poziv", ovo bi trebalo da ga trgne i da pokuša da se obaveže sa tobom. Ključ je da probaš ovo da uradiš što je mirnije moguće i da takoreći nije do tebe.

Foto: Shutterstock

veza

3. Gledaj ga u oči duži vremenski period

Način na koji će dečko bukvalno više da se zaljubi u tebe jeste lak: uspostavi i zadrži kontakt očima tokom pet sekundi. Ukoliko ovo radiš redovno, imaće utisak dublje povezanosti.

4. Učini da ona izgubi interesovanje

Ovo je veoma lukavo i trebalo bi uraditi skriveno. Ukoliko ona upozna nekoga drugog, ko će je više zainteresovati, prestaće da juri ovog koji zanima tebe. Tako da bukvalno imaš čist put. Problem je samo što on može da sazna i da ti zameri kasnije. 

5. Ako ne može da se odluči, pitaj ga direktno

Ukoliko već pričaš sa dečkom nekoliko meseci, treba da podvučeš liniju. Ako nije potegao tu temu, trebalo bi direktno da ga pitaš šta hoće. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija