• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.05.2022

14:50

Počeli su da žive zajedno i tad je otkrio JEZIVU STVAR! SAD SPAVAM NA KAUČU! Mladić podelio AGONIJU u kojoj se nalazi!

Ljubav

Počeli su da žive zajedno i tad je otkrio JEZIVU STVAR! SAD SPAVAM NA KAUČU! Mladić podelio AGONIJU u kojoj se nalazi!

Podeli vest

Pre nego što je počeo da živi sa devojkom, ovaj mladić nije ni slutio kakvu tajnu ona krije.

I dok na početku veze skoro sve bude sjajno i bajno, tek kasnije možete otkriti da stvari nisu kakve se čine.

Ovo je, na teži način, otkrio i jedan korisnik društvene mreže "Redit", koji je opisao svoju situaciju:

- Volim je, ali nisam znao da ne održava higijenu. Dok nismo živeli zajedno, nisam to niti osetio jer se verovatno tuširala kad god bi išla da se nađe sa mnom. Pokušao sam s njom da razgovaram o tome, ali se naljutila i rekla da me se ne tiče njena higijena. Na kraju je počela i da plače, pa sam se osećao zaista grozno - kaže ovaj momak koji je dodao da se njegova devojka ponekad ne kupa i po nedelju dana, a u najboljem slučaju se okupa na svaka tri.

Zbog njene loše higijene je čak prestao i da deli postelju s njom, pa najčešće spava na kauču, samo da joj ne bude blizu, verovatno nadajući se da će na taj način uspeti da promeni njene navike.

Foto: Shutterstock

tuš

Njegova priča izazvala je zgražavanje korisnika pomenute društvene mreže, a mnogi su mu savetovali da je odmah ostavi:

- Nedelju dana bez tuširanja je previše, zaista. Ne mogu ni da zamislim koliko je prljava kada tako retko ide pod tuš. Ne mora da pere kosu svaki dan, ali mora da se tušira - komentarisali su na ovoj mreži, dok su mu drugi prižili podršku i kategorički insistirali da je napusti i da ne trpi takav užas u svom domu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

До пре 50 година људи су се купали суботом и баш ништа им није фалило. Сећам се тих субота кад је мајка мене и брата стављала у каду и прала нас пераћим сапуном, а на крају нам косу испирала сирћетом "да би била мекша". Кад сам служио војску годину дана се купао само суботом, па ми опет ништа није фалило. Мултинационалне компаније које производе кућну хемију су у циљу повећања свог профита спровеле кампању о сталном прању и запирању, па су прво убедиле заглупљене становнике западних земаља са испраним мозговима, а онда су наше покондирене тикве хтеле да 'буду фине као американци и енглези', па смо стигли ту где смо сад.

Miljano

pre 2 godine

Ni ja se zimi ne tuširam više od jednom mesečno , dok leti kada se znojim-svaki dan .

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku! (VIDEO)

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!
SVE JE SPREMNO

Kreću na Kijev?! Putin opasno nagomilao trupe! Stotine hiljada vojnika čeka.. Da li je kucnuo čas da Rusija izvrši ofanzivu na prestonicu?!

Ruska armija u svakom trenutku može brzo da napreduje ka Kijevu. Uprkos tome, ruska strana radije ne žuri i oprezna je. Pored toga, deo ruske vojske nalazi se na teritoriji Belorusije. Rusi su u velikoj prednosti na frontu. Sve ovo sugeriše da je „kraj Ukrajine blizu“, navodi američki pukovnik u penziji Daglas Mekgregor.

04.07.2024

15:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija