• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2022

14:18

POTOPILA JE JAGODE U SODU BIKARBONU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Da li je ovo REALNO - pogledajte šta izlazi iz NJIH (VIDEO)

Ljubav

POTOPILA JE JAGODE U SODU BIKARBONU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Da li je ovo REALNO - pogledajte šta izlazi iz NJIH (VIDEO)

Podeli vest

Korisnica TikToka Ajlin Kejn potopila je jagode u sodu bikarbonu i sirće, a onda se šokirala kada je shvatila koliko su prljave. Već nam je poznato da voće i povrće temeljno treba prati, a ovaj video to i dokazuje

Neki tvrde da je najefikasniji način da se operu pesticidi sa jagoda upravo potapanje u sirće ili sodu bikarbonu, a ona je to i probala.

 

 

 - OK, probala sam trik sa sodom bikarbonom i sirćetom - kaže ona na početku snimka na TikToku, u kojem pokazuje posudu sa jagodama i mešavinom, a zatim zumira kako bismo detaljnije videli sve unutra.

Na videu se jasno vidi da iz jagoda izlaze neke crne linije za koje je najpre mislila da su semenke, ali onda nije više bila sigurna.

 - Mislila sam da su ovo semenke. Šta je to? Da li su to semenke, da li su to bube? -  pitala je ona u snimku, a onda je pomislila da su bube.

Foto: printscreen

Jagode

 - Nisu bube. Jagode imaju male "dlake" na sebi, a zbog ove reakcije izgleda kao da se pomeraju - jedan je od komentara.

S druge strane, ima i onih koji su uvereni da su u pitanju bube.

"To su samo male bube, što je normalno pošto jagode dolaze iz prirode. Svakako nisu gore od kancerogenih pesticida koji ne mogu da se operu", poručili su ljudi na TikToku.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Selena

pre 1 godinu

To ja radim vec godinama jer stalno citam da su jagode i jabuke najvise prskane. Stavim supenu kasiku sode i pola kasike alkoholnog sirceta i ostavim 15-tak minuta. Posle saperem i vidim na nekim jagodama kao bele fleke. Tu je osteceno meso jagode. Nikad mi nista ne iskace, a izgleda da je ta osoba stavila 'kilu' sode jer se sve beli. Tako radim sa svim vocem i povrcem jer je strasno koliko otrova unosimo u sebe.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija