• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2022

12:15

JOŠ JEDAN SLAVNI PAR SE RAZVODI! Žizel Bundšen i Tom Brejdi više ne žive zajedno, a svi se pitaju kako će da podele 26 MILIONA DOLARA

Ljubav

JOŠ JEDAN SLAVNI PAR SE RAZVODI! Žizel Bundšen i Tom Brejdi više ne žive zajedno, a svi se pitaju kako će da podele 26 MILIONA DOLARA

Podeli vest

Supermodel Žizel Bundšen i sportista Tom Brejdi razvode se nakon 13 godina braka, a par već nekoliko meseci živi odvojeno

 - Nikada zapravo nisam mislio da će ova svađa biti kraj njihovog braka, ali izgleda da jeste. Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju advokate i već proučavaju šta će taj razlaz podrazumevati, ko će šta dobiti i kako će podeliti finansije - kaže jedan upućeni izvor za Page Six.

Par je u braku od 2009. godine, ali  planiraju da imaju zajedničko starateljstvo. Žizel i Tom, naime, imaju 12-godišnjeg sina Bendžamina i 9-godišnju ćerku Vivijan, a Brejdi ima i 15-godišnjeg sina Džeka, kojeg je dobio s bivšom partnerkom Bridžit Mojnahan.

Foto: Reuters

Tom i Žizel

Mediji prenose da se njihova imovina procenjuje na 26 miliona dolara, a zahtev za razvod će najverovatnije biti podnet na Floridi.

 Brejdi je trenutno najplaćeniji NFL igrač, "težak" 250 miliona dolara.

Kako su strani mediji pisali, Žizel i Brejdi se ne slažu jer su se svađali poslednjih meseci oko toga što lepa Brazilka smatra da on nije posvećen porodici.

 - Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za supruga i decu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj porodici, mesto na kom će moja deca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podržava njih i njihove snove -  izjavila je ona u intervjuu za Elle.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija