• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

11:43

ŠAKIRA PIKEOVOJ NOVOJ DEVOJCI NAPRAVILA HAOS! Klara morala da potraži pomoć psihologa

Ljubav

ŠAKIRA PIKEOVOJ NOVOJ DEVOJCI NAPRAVILA HAOS! Klara morala da potraži pomoć psihologa

Podeli vest

Rat između bivših supružnika, Šakire i Žerara Pikea ne prestaje, a mediji pišu da je njegova nova devojka Klara Čija Marti morala čak da potraži pomoć psihologa, nakon što ju je pevačica prozvala u pesmi.

Španski novinar Saul Ortiz tvrdi kako je Klara zbog svega pobegla kod svojih roditelja i sada radi iz njihove kuće.

 - Trebalo joj je utočište jer njeno mentalno stanje nije dobro. Nije lako biti 23-godišnja devojka o kojoj pričaju cela Španija i svet. Uzelo je maha i trebalo je napraviti korak dalje -  izjavio je Ortiz.

 - Zaustavljaju je na ulici i pevaju joj Šakirinu pesmu. Svi je prepoznaju, a ona je poprilično sramežljiva devojka -  piše španska Marca.

Šakirina pesma izazvala haos

Podsetimo, Šakira se u svojoj novoj pesmi osvrnula na svog bivšeg partnera Pikea, a osim Klare, spomenula je i njegovu majku.

Pike se našao i na meti kritika javnosti nakon što je objavio prvu fotografiju s Klarom, jer se pre toga saznalo da je njihova romansa započela dok je on još bio sa Šakirom.

Foto: reuters

Šakira

Podsetimo, Šakira i Pike bili su u vezi 12 godina i zajedno imaju dva sina, Milana i Sašu, a par nije nikada stao pred oltar.

Brzo nakon njihovog raskida u junu prošle godine saznalo se da fudbaler ljubi mlađanu studentkinju odnosa s javnošću Klaru Čiju, koja radi za njegovu sportsku i medijsku investicionu grupu Kosmos.

Neprijatno iznenađenje na Pikeov rođendan

Nakon što se na internetu pojavio šokantan snimak na kojem se vidi da je Pikeova majka Montserat Bernabeu ščepala Šakiru za lice, pevačica sprema osvetu, a to je nova pesma koja će ponovo biti protiv bivšeg partnera.

 

 

Šakirina pesma postala je hit, a to bi mogla da postane i nova koju će objaviti na poseban datum - 2. februara.

Zanimljivo je da Šakira i Pike imaju rođendan 2. februara, tako da možemo da zaključimo da će to biti dobar poklon za oboje.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija