• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2023

08:09

KAKO ĆE ŠAKIRA OVO PODNETI? PIKE BEZ TRUNKE SRAMA OBJAVIO SLIKU SA LJUBAVNICOM! Lavina komentara se ne zaustavlja! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

KAKO ĆE ŠAKIRA OVO PODNETI? PIKE BEZ TRUNKE SRAMA OBJAVIO SLIKU SA LJUBAVNICOM! Lavina komentara se ne zaustavlja! (VIDEO)

Podeli vest

Planetarno popularna pop zvezda Šakira, brutalno je ponizila nekadašnjeg asa Barselone Đerara Pikea i njegovu novu devojku Klaru Kiju, koji su joj radili iza leđa! Zamenio si 'ferari' za 'tvingo', zamenio si 'roleks' za 'kasio', otpevala je Južnoamerikanka i pobrala simpatije, a sada joj je doskorašnji panter surovo odgovorio

Šakira i Đerar Pike su mesecima unazad tema broj jedan u svetskim medijima! Popularni par je od idiličnog odnosa stigao do faze prezira.

Armija fanova je stala uz pevačicu koja je javno ponižena, a sada je ulje na vatru dodao bivši as Barselone, koji je po prvi put javno objavio sliku nove izabranice!

 

 

Usledila je lavina komentara, mnogi su se "posprdali" sa živom legendom Barselone, a mnogi osudili. Evo nekih od komentara:

- Očigledno je da želiš remiks pesme, hahahah!

- Kako se osećaš kada imaš ovoliku "podršku"?

- Da li misliš da ovo neće uticati na tvoju decu? O zaboravili smo da ti možeš da radiš šta želiš!

- Bar obriši slike sa "Roleksom"...

- Hahahahha, jedna slika sa novom, ali nije obrisana niti jedna sa bivšom?! Čudno...

- Zašto ne objaviš sliku sa decom, nego sa ovim đubretom - jedan je u nizu komentara!

 

 

 

 

 

Jedan od komentara glasi:

- Sve bih dao da sam video Šakirinu reakciju na ovo!

 

 

 

 

Bilo kako bilo, Pike i dalje na svom Instagram profilu drži slike sa Šakirom, a koliko dugo će mu to tolerisati devojka, ostaje da se vidi...

Pevačici je kakva-takva uteha to što je njena pesma za manje od dve nedelje pregledana preko 200.0000.000 puta  i što je inkasirala oko 20.000.000 dolara. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija