• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.02.2023

21:45

OVI TIPOVI MUŠKARACA NISU DOBRI ZA VEZU! Nećete moći da se oslonite na njih

Shutterstock

Ljubav

OVI TIPOVI MUŠKARACA NISU DOBRI ZA VEZU! Nećete moći da se oslonite na njih

Podeli vest

Ljubavni savetnik Judžini Peper je opisala tipove muškaraca za izbegavanje i šta je pravi problem sa svakim od njih.

Nakon mnogo sastanaka, žene shvataju da muškarci sa kojima izlaze mogu da spadaju u jednu od 10 kategorija, od kojih je poslednja retka i izuzetno dragocena.

Foto: freepik

Narcis

1. Narcis

- U početku je veoma šarmantan i divno je provoditi vreme sa njim. Može proći mnogo vremena pre nego što shvatite da mu je stalo samo do njega i da je veoma sebičan – objašnjava Judžini Peper, ljubavni konsultant, koja je za Daily mail otkrila na kakve muškarce žene mogu da nalete ako idu na sastanke.

2. Gospodin zahtevan (teško za održavanje)

- Ovaj tip muškarca će od vas stalno tražiti potvrdu. Ima nisko samopoštovanje i nema samopouzdanja u svim oblastima života. Većina žena će to primetiti već na početku zabavljanja sa muškarcem, ali će mu ipak dati šansu - rekla je Peper.

3. Gospodin samac (sa fobijom od obaveza)

- Ovaj tip muškarca u startu mnogo obećava, ima sve atribute ozbiljnog muškarca, a taman kada se žene nadaju da je on pravi, sve se raspada. Obećanja ne ispunjava, a kada dođe trenutak odluke pobeći će, ili još gore, dugo će razmišljati, ostavljajući ženu da ga čeka – objašnjava on.

4. Prevarant

- Ima muškaraca koji se lažno predstavljaju ženama sa kojima izlaze. Sve je to isplanirano, do detalja, kako bi imali otvoren profil na raznim internet sajtovima za upoznavanje žena sa lažnim informacijama. Ponekad su ti muškarci oženjeni, a ponekad jednostavno žele kratke i neobavezujuće avanture - rekla je Peper.

Foto: Shutterstock

- Na kraju ih uvek uhvate. Često znaju da imaju žene sa kojima su, a smatraju ih „rezervima“. Ona će uvek pokušati da te ubedi da si ti poseban. prava. A ono što je zaista zastrašujuće je da se ponašaju baš kao muškarci koji su pošteni. Gluma im je savršena – dodaje.

5. Škrtica

- Svi znamo bar jedno - to je onaj čovek koji zaboravi novčanik svaki put kada izađe, ili kada dođe red da pobegne. Lako ga je primetiti – zaključuje Peper.

6. Napast

- Ništa nije dovoljno dobro za ovog čoveka. Uvek je u pravu i veliki je kritičar svih i svačega. Uvek sve mora da kontroliše i sve mora da bude po njegovom. Oduzeće vam svu energiju - objašnjava Peper.

7. Šovinista

- Po ponašanju bi se reklo da je ovaj čovek iz srednjeg veka. On smatra da su kućni poslovi i podizanje dece ženski posao, dok je njegovo pravo da provodi vreme sa svojim društvom. Njegovi prijatelji uvek imaju prednost nad njegovom devojkom. Često ponižava žene i tretira ih kao da su manje vredne - upozorava Peper.

8. Uhođenje

Progonitelj ne prihvata ne kao odgovor.

Foto: Shutterstock

- Nakon što ga odbijete prvi put, pokušaće iznova i iznova i iznova. Čini se da im odbijanje daje dodatnu snagu da budu još teži i odlučniji da vas imaju. Oni će vas maltretirati i na sve moguće načine pokušavati da vas izmanipulišu da izađete sa njima. Vaše objašnjenje da ne želite da ih vidite biće uopšte ignorisano – opisuje Peper.

9. Gospod je nestao

- Većina žena se bar jednom do ušiju zaljubila u muškarca koji je u jednom trenutku nestao iz njihovih života. Pre svega, treba reći da nije žena kriva što se neki muškarci tako ponašaju. Takvo ponašanje je sve češće. Neki muškarci čak unapred odrede vremensko ograničenje za zabavljanje sa ženom pre nego što potpuno prekinu kontakt – objašnjava Peper.

10. Veoma redak - pravi muškarac

- Mnogi dobri ljudi se skrase sa svojom prvom dugogodišnjom devojkom. Zato su tako retke i zato ih je tako teško pronaći, ali nije kao da su izumrle vrste. Najbolji način da ih locirate je da izađete, da se družite sa širokim spektrom ljudi. Što vam je krug širi, veća je šansa da naletite na onog pravog – objašnjava on.

- Tražite čoveka koji je ljubazan i empatičan, ne odbijajte nikoga zbog prvog utiska, ali nikad ne znate šta se krije ispod... - dodaje Peper.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija