• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

18:30

STRUČNJAK ZA VEZE OTKRIVA! Taktika "neosvojive tvrđave" ne daje rezultate

Shutterstock

Ljubav

STRUČNJAK ZA VEZE OTKRIVA! Taktika "neosvojive tvrđave" ne daje rezultate

Podeli vest

Metju Hasi, jedan od stručnjaka za veze i muško-ženske odnose, smatra da vam taktika “neosvojive tvrđave” neće pomoći.

- To vam je kao da mlatite mišem ispred mačke, mačka poludi i čim ispustite miša, nju više ne interesuje - tvrdi on.

Hasi smatra da je važno više voditi se emocijama nego logikom i dodaje da je samopouzdanje ključno za uspešnu ljubavnu vezu.

Foto: Shutterstock

On je poručio da ne treba stvari shvatati isuviše ozbiljno:

- To što tražite nešto ozbiljno ne znači da ćete ga i naći tako što ćete biti previše ozbiljni. Na kraju krajeva, sve je u samopouzdanju.

Svojim klijentima savetuje da nikako ne glume da su neosvojivi jer to neće dati rezultata:

- Stvar je samo u tome da sebe predstavite kao samouverenu osobu koju bi neko želeo da upozna. Neko mudar mi je jednom rekao: ‘Budi Rubikova kocka koja nije baš sasvim završena’ jer, kad jednom složiš tu kocku, ostaviš je i više nije zanimljiva.

Foto: freepik

Metju kaže da, ukoliko želite da ostvarite kontakt sa nekom novom osobom, pokažete emocije:

- Na primer, umesto da nekoga pitate koja je njegova omiljena destinacija na koju bi putovao, što zvuči kao razgovor za posao, uključite emocije i pitajte zašto je to njegova omiljena destinacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija