• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.05.2023

11:52

HTEO JE DA ODE SA MNOM U KREVET JER ... Džejn Fonda progovorila o neobičnom zahtevu francuskog reditelja

EPAIMAGES

Ljubav

HTEO JE DA ODE SA MNOM U KREVET JER ... Džejn Fonda progovorila o neobičnom zahtevu francuskog reditelja

Podeli vest

Čuvena američka glumica Džejn Fonda izjavila je da je pokojni francuski reditelj Rene Kleman tražio da spava sa njom tokom snimanja njihovog trilera "Kuća radosti" iz 1964. godine i rekao joj da treba da vidi kakvi su njeni orgazmi pre nego što snimi scenu seksualnih odnosa.

Fonda je to rekla u epizodi emisije "Gledaj šta se dešava uživo", kada ju je voditelj Endi Koen zamolio da navede jednog čoveka u Holivudu koji je pokušao da bude sa njom, a ona ga je odbila, preneo je britanski list "Gardijan".

 - Hteo je da ode sa mnom u krevet jer je rekao da lik mora da doživi orgazam u filmu i da mora da vidi kakvi su moji orgazmi. Rekao je to na francuskom, a ja sam se pretvarala da ne razumem -  rekla je Fonda.

Ona je dodala da ima toliko priča da ispriča, ali da nemaju vremena. Fonda je imala 27 godina kada je glumila u filmu pored Alena Delona i Lole Olbrajt.

Kleman, jedan od najplodnijih francuskih filmskih stvaralaca 1950-ih i 1960-ih, imao je 51 godinu u vreme izlaska filma. Umro je 1996. godine u 82. godini.

Na pitanje ko je najveći ženomrzac u Holivudu, Fonda je odgovorila:

Foto: EPAIMAGES

Džejn Fonda

"Pozivam se na peti amandman" (suština Petog amandmana na Ustav SAD znači da pojedinac ne može biti prisiljen da pred sudom svedoči protiv samog sebe).

Džejn Fonda je ovo izjavila u trenutku kada je francuska filmska industrija u fokusu tokom filmskog festivala u Kanu, a neke žene tvrde da filmska industrija nastavlja sa mizoginijom i seksualnim zlostavljanjem žena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Istina je da ima sesualnih zlostavljanja i da se vrti oko toga da ako zelis da uspes moras preko kreveta. Istina je takodje da zene ne drze do sebe, pojavljuju se polu gole i bez donjeg vesa na raznim svecanostima.Ne kapiram da jedna uspesna zena mora da bude prakticno ne odevena da bi nesto dokazala. Cemu to? Zasto svi moraju da vide tvoju zadnjicu, grudi i da si bez gaca. Neki to smatraju izazovom i dovoljno je da im se zavrti u glavi i nema kontrole. Nije ispravno ali se dogadja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija