• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

19:00

LIZ HARLI IZGLEDA FENOMENALNO! Popularna glumica otkrila TAJNU svog mladolikog izgleda (FOTO)

EPAIMAGES

Ljubav

LIZ HARLI IZGLEDA FENOMENALNO! Popularna glumica otkrila TAJNU svog mladolikog izgleda (FOTO)

Podeli vest

Britanska glumica Liz Harli ima 57 godina, a zasluge za svoj mladoliki izgled duguje načinu života.

Liz Harli je nedavno otkrila kako održava svoje telo i kožu tako da izgleda neverovatno dobro za svoje godine. Kaže da je jednostavnije nego što ljudi misle, ali da treba biti dosledan u tome.

Dan počinje s pozitivnim stavom

Liz pokušava da ostane pozitivna što je više moguće i da ne dozvoli negativnoj energiji da joj ispuni um.

- Morate da pokušate da ostanete pozitivni. Svi mi trpimo strašne udarce u životu. Gledate neke ljude i oni jednostavno uspevaju da zadrže pozitivan stav. Izdižu se iznad problema, a drugi se ljute. Po mom mišljenju, da biste zablistali, morate pustiti mnogo toga i nastaviti sa životom. Moj savet je: Budite što ljubazniji prema svima- rekla je ona.

Tokom godina, prihvatila je mnogo jednostavniji život u britanskoj prirodi, daleko od Holivuda i gužve koja tamo vlada. To joj je, kaže, dalo vremena i prilike da se fokusira na svoje blagostanje i da se bavi sobom.

 

 

Hidratacija je zakon

Njena rutina nege kože zavisi od hidratacije. Više puta je rekla da voli da dobro vlaži kožu.

- Jedina stvar koju volim je hidratantna krema, i to dosta nje. Hidriram lice oko šest puta dnevno, a vrat oko 10 puta dnevno. Lagano utapkajte kremu na lice i odmah ćete zablistati – objasnila je ona.

Liz korisati i noćni serum.

- Moj omiljeni proizvod od svih je uvek bio noćni serum i koji koristim dva puta dnevno - dodala je.

 

Veoma vodi računa o hrani 

Poznato je da mnoge industrijski obrađene namirnice štetno utiču na naš organizam i mogu izazvati veliku zavisnost. Često sadrži previše šećera, soli i masti i nemaju veliku nutritivnu vrednost. Osim toga, brže postajemo gladni jer brže varimo tu hranu.

Elizabet je toga svesna, pa izbegava takvu hranu.

- Volim jednostavnu, prirodnu, laganu hranu. Ne volim baš hranu sa puno hemikalija ili aditiva. Kada sam kod kuće na selu, uvek se trudim da jedem ono što je lokalno uzgojeno. Ovo se odnosi na meso i povrće. Verujem da hrana treba da ostane u što prirodnijem stanju. U mojoj kući jedemo vrlo malo prerađene hrane. Kuvam kad god imam priliku – rekla je ona.

 

 

Pije puno vode, vežba i dobro spava


- Što se tiče vežbanja, nemam određeni režim vežbanja kojeg se uvek pridržavam. Veoma sam aktivna. Ja uopšte nisam lenja. Idem u duge šetnje sa svojim psima. Stalno se istežem. Više volim da radim kućne poslove nego da idem u teretanu, jer je efekat isti – otkrila je glumica.

Ona poručuje da je važno da unosite dovoljno vode u organizam i da započnete dan tako što ćete popiti dve šoljice tople vode. To je najbolji način da date energiju svom telu ujutru.

Kada je u pitanju odmor, Liz kaže da dobro razume svoje telo, odnosno kada treba da legne i smiri telo i um.

- Više ne nosim telefon u spavaću sobu i ne nosim elektroniku na sprat. I moram reći da mi se san odjednom popravio - rekla je ona,prenosi Bright Side.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija