• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.06.2023

23:20

MOKRE AVANTURE Odvažite se na VRELU AKCIJU POD TUŠEM i otkrijte njene čari

Shutterstock

Ljubav

MOKRE AVANTURE Odvažite se na VRELU AKCIJU POD TUŠEM i otkrijte njene čari

Podeli vest

Akcija pod tušem uključuje pet različitih senzacija i daje nam priliku da primetimo zvukove, mirise, temperaturu i teksture koje nemamo priliku da osetimo u spavaćoj sobi.

Kako se vodi ljubav pod tušem? Sledi šest praktičnih saveta.

1. Koristite temperaturu, paru i vodu u svoju korist

Prema terapeutima za parove seks pod tušem treba da sadrži sve elemente vode, uključujući temperaturu, paru, pritisak, vlažnost i klizavost.

- Tuširanjem možete da pređete preko erogenih zona kao što su bradavice, zadnji deo vrata, ručni zglobovi ili klitoris - savetuje stručnjak za intimne odnose Kejsi Taner.

2. Budite oprezni, klizavo je

Nesreće lako mogu da se dogode tokom akcije pod tušem, a padovi u kadi mogu da budu izuzetno opasni. Zato uzmite gumene prostirke i stavite ih na dno kade kako biste sprečili klizanje. Uz to, budite svesni gde su opasnosti i uklonite sve na šta biste mogli da se okliznete. 

Foto: Shutterstock

Voda jeste mokra, ali spira sve što treba, pa pripremite lubrikant 

3. Koristite lubrikant

Voda jeste mokra, ali može da stane na put tokom seksa. Ona ispire prirodno podmazivanje žene, čineći intimni odnos neprijatnim. Pomozite sebi lubrikantom, samo pazite da nije na bazi vode, već birajte one silikonske.

4. Nabavite odgovarajuću opremu

- Opremite se za vrelo tuširanje sa svim stvarima koje mogu da vam zatrebaju, kao što su seks igračke, sunđeri, stolice i vakumski držači. Ove stvari će vam pomoći da lakše izvedete neke poze i snađete se u malom prostoru – savetuje psihološkinja dr Šenon Čavez.

Ako koristite igračke, obavezno koristite i lubrikant.

5. Proverite kako je partneru

Bez obzira na to da li prvi put pokušavate seks pod tušem ili ste već veteran, važno je znati koliko je vašem partneru udobno.

Foto: Shutterstock

Stvari koje su vam udobne u krevetu možda nisu pod tušem

Imajte na umu da stvari koje su vam udobne u krevetu možda nisu pod tušem, pa eksperimentišite dok ne pronađete pozu ili radnju koja vam najbolje odgovara.

Obratite pažnju na temperaturu vode kako ne biste morali da je podešavate usred akcije.

6. Odlučite se za sigurne, stojeće poze

Izbor prave poze može da uzdigne ili uruši uživanje u akciji pod tušem, a pošto mnogi ljudi imaju prilično usku tuš kabinu, najsigurnije je voleti se stojeći.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija