• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

26.07.2023

22:00

Ženu sam uhvatio u prevari preko parking karte! Čovek podelio svoje iskustvo, a niko ne veruje da se ovako odala

Shutterstock

Ljubav

Ženu sam uhvatio u prevari preko parking karte! Čovek podelio svoje iskustvo, a niko ne veruje da se ovako odala

Podeli vest

Žena je dala ljubavniku da plati dnevni parking, što je njen muž lako otkrio.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, čovek je otkrio kako je uhvatio ženu u prevari pomoću parking karte:

- Ženu sam uhvatio u prevari preko parking karte. Jednom je stigla kazna, auto bio parkiran u drugom delu grada. Objasnila da je išla poslom (firma joj izvan grada) i zadržala se. A onda se desilo da sam par puta pokušao da platim parking, i stigne poruka da je plaćena dnevna parking karta. Odem do parking centra, proverim i saznam sa kog je telefona plaćeno. Nađem ga na Viberu. I sve mi je bilo jasno - napisao je ovaj čovek, a onda je dobio i nekoliko komentara:

- Parking centar je dao broj telefona sa kog je uplaćen parking, da li to smeju? Ona je toliko glupa da vara, ode u drugi deo grada i uplati parking sa ljubavnikovog broja? Svaka čast koliko ne zna.

- Ako se auto vodi na njega, što da ne. Tražiš podatke za svoj auto.

- Ne napisa ono glavno, a to je-  da li si joj prešao preko toga ili ne?

Foto: Pexels

mobilni telefon

- Klasika. Žene danas ne umeju da budu nikako verne, varaju na sve strane, morala nikako nemaju. Pametno što momci više ne žele brakove, jednostavno i nema koga da ženis. Radiš, cimaš se kući oko svega i svačega, a ona sa ko zna kime u drugom delu grada ili hotelu, ne trebaju nikome takvi problemi. Miran san nema cenu.

- Bio sam ljubavnik udatoj (nisam znao kad smo se smuvali). Na poslu se skontali i pošto smo nas dvoje uvek ostajali duže, tu se smuvamo i kre*nemo. I bukvalno mesec i po dana jedino se na poslu viđamo i kre*emo. I ja je pitam u čemu je problem, što neće da se vidimo van posla i ona kao, udata sam. Najjače od svega je što je bila nenormalno ljubomorna.

- Ili je ona neviđena glupača, ili si ti ovo izmislio. Trećega nema.

- A ako je bilo poslovno, zar nije logično da firma tj. predstavnik firme i plati?

- Heheeh, kad je žensko u pitanju odmah se gleda i druga strana priče. Da je muško varalo, odmah bi se savetovao razvod.

Šta vi mislite o ovome?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!
Live TV

Ideje Trećeg rajha i dan danas žive! Hitler je bio izvršilac planova duboke države!

Evropsko prvenstvo u fudbalu liči na Olimpijske igre u Minhenu održane 1936. U savremenom društvu doživeli smo to da u jednoj navodno demokratskoj državi u sred Evrope 50.000 ljudi skandira "ubi Srbina" i "Srbe na vrbe" i da niko na to ne reaguje. O ovoj temi, ali i o temi tajnih društava, odnosno onih koji upravljaju procesima u celom svetu govorio je u emisiji "Info veče" govorio je profesor Bojan Dimitrijević, ekonomista.

20.06.2024

22:17

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)
Live TV

Sve više zemalja Azije i Afrike odustaje od saradnje sa Zapadom! Amerika ide đonom, a Rusija uvažavanjem i saradnjom! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon posete Severnoj Koreji, obišao i Vijetnam. Po dolasku je otišao u predsedničku palatu gde se sastao sa vijetnamskim predsednikom Toom Lamom. Ovo je peta Putinova poseta Vijetnamu, a prva posle 2017. godine. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su Mihail Zvinčuk, vojni bloger i autor projekta "Ribar" i Vladimir Prebiračević iz srpsko-ruskog centra "Majak". Putem vajber uključenja uživo u program javio se i ratni reporter Igor Damjanović.

20.06.2024

19:07

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50