• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.07.2023

17:15

Kako se obući za plažu? Imamo nekoliko ideja

Shutterstock

Moda i lepota

Kako se obući za plažu? Imamo nekoliko ideja

Podeli vest

Ako nemate ideju kako da se stilizujete za plažu dajemo vam nekoliko praktičnih, ali i ženstvenih predloga.

Na plažu nas asociraju kupaći kostim, ali i pareo, haljinica i šešir, pletena torba i naočare za sunce, japanke i papuče... Spisak odevnih komada je poduži, a ako želite da na plažu idete sa stilom, dajemo vam nekoliko predloga za stajling.

Isprobajte kimono na plaži

Jednobojni ili dezenirani, od pamuka ili viskoze, kimono može biti odličan izbor za plažu. Možete ga nositi preko kupaćeg kostima, a zatim pretvoriti u haljinu dodavanjem kaiša. Upotpunite izgled parom sandala ili papuča i spremni ste za plažu.

Foto: Shutterstock

 

 

Izaberite dobru tašnu i šešir

Torba za plažu od slame ili tkanine sastavni je deo letnjeg stila, jer ćete u njoj poneti sve što vam je potrebno. Jednako važan dodatak je šešir. Panama šešir, manji slamnati šašir ili kačket će upotpuniti vaš izgled i zaštititi vas od sunca.

Foto: Shutterstock

 

 

Dobre papuče ili sandale su obavezne

Udobne papuče u kojima se noga ne kliza ili sportski model sandala, su najbolje opcije kada je obuća u pitanju.Ima mnogo modela i sandala i papuča, a možete se odlučiti i za japanke. Zapamtite samo da u japankama ne bi trebalo dugo da hodate,  jer možete opteretiti zglobove.

Foto: Shutterstock

 

 

Nakit na plaži? Može!

Možete ga nositi, a mi predlažemo diskretan nakit koji vam neće prekriti kožu i onemogućiti sunčanje. Dakle, tanke narukvice na ruci ili nozi, tanke ogrlice i diskretne minđuše.

Foto: Shutterstock

 

 

Haljina ili šorts?

I jedno i drugo, u zavisnosti od toga u čemu se bolje osećate. Šorts možete kombinovati sa majcom ili tunikom, u zavisnosti od toga da li želite sportski ili prefinjeni izgled. Haljine takođe mogu biti u sportskom fazonu, ali i u otmenom. Važno je da su udobne i da se u njima dobro osećate. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija