• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2023

15:36

Bez tebe bih izgubio život! Slavni glumac na dirljiv način čestitao sestri rođendan (FOTO)

EPAIMAGES

Ljubav

Bez tebe bih izgubio život! Slavni glumac na dirljiv način čestitao sestri rođendan (FOTO)

Podeli vest

Glumac Džejmi Foks, koji je u aprilu bio hospitalizovan nakon što je doživeo neobjavljenu "medicinsku komplikaciju", objavio je na Instagramu dirljivu čestitku za svoju sestru.

 - Ti si čarobna, ti si prekrasna, ti si hrabra lavica. A bez tebe ja ne bih bio ovde... da nisi donela odluke koje si donela, ja bih izgubio život... Volim te zauvek i zauvek srećan rođendan, seko -  napisao je u opisu objave Foks, čija je druga sestra DeOndra Dikson umrla 2020. u 36. godini.

Foks je ranije viđen u Čikagu, gde je primao fizikalnu rehabilitaciju u medicinskoj ustanovi. Nedavno je na Instagramu objavio video u kojem se bavio pitanjima ljudi o tome šta je dovelo do njegove hospitalizacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

 

 - Ne mogu vam ni reći koliko me daleko odvelo i kako me vratilo. Prošao sam kroz nešto što sam mislio da nikad neću -  rekao je Foks, zahvalivši obožavateljima na njihovim molitvama i porukama.

Objasnio je i zašto je trebalo toliko dugo da se javi obožavateljima.

 - Samo nisam želeo da me vidite takvog. Želim da me vidite kako se smejem, dobro se zabavljam, zbijam šale, snimam film, televizijsku seriju. Samo nisam želeo da me vidite kako iz mene vire cevi i da razmišljate o tome hoću li izdržati -  rekao je Foks koji je opovrgao internetske glasine da ga je hitna medicinska pomoć ostavila paralizovanim ili slepim.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija