• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

19.10.2023

12:54

12 godina bila u celibatu! Putovanje u Indiju je koštalo telesnog uživanja: Niko mi nije verovao, prolazilo je vreme

instagram/julietteherrera_

Ljubav

12 godina bila u celibatu! Putovanje u Indiju je koštalo telesnog uživanja: Niko mi nije verovao, prolazilo je vreme

Podeli vest

Kada bih rekla muškarcima nema seksa, ostavili bi me.

Posle religioznog iskustva koje je doživela tokom svog putovanja u Indiju, gde je upoznala hrišćanku koja ju je "prosvetlila", Džulijet Erera (37) iz Australije obećala je sebi da će se suzdržati od seksa.

- To se promenilo kada sam upoznala tu ženu, hrišc´anku. Molila se za mene i imala sam lepo iskustvo sa Bogom. Tako je počelo moje versko putovanje. Odlučila sam da prestanem da se drogiram i pijem, uzdržim od seksualnih odnosa i potpuno promenim karakter - rekla je Džulijet, koja je javnosti postala poznata nakon pojavljivanja u australijskoj verziji rijalitija "The Bachelor".

Priznala je da joj mnogi momci nisu verovali da živi bez seksa. 

 

 

- Kad bih rekla muškarcima nema seksa, ostavili bi me. Počela sam da se pitam: "O Bože, zašto me niko ne čeka? Zar nisam dovoljno dobra?". Prolazile su godine, pet godina celibata, osam godina celibata, 10 godina celibata - prisetila se ona.

Kako je vreme odmicalo, na pamet joj je palo da nađe dečka i ponovo vodi ljubav. Našla je dečka, ali se brinula da li će seks biti bolan nakon 12 godina apstinencije.

 

 


- Osećala sam se kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali je trebalo da se naviknem na seks posle toliko godina. Još uvek se osećam kao devojka koja je to tek počela da radi. Morala sam da tražim od prijatelja lekcije i gledam sadržaje za odrasle da bih se psihički pripremila da budem gola sa nekim - rekla je ona.

 

- Gledala sam prijatelje kako snimaju kako se to radi, pokrete pa sam i ja tako vežbala na parketu - dodala je ona, a prenosi "The Sun".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija