• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.11.2023

23:20

(TEST) Kakvi ste u ljubavi i u krevetu? Pomozite sebi da od partnera dobijete ono što želite

Shutterstock

Ljubav

(TEST) Kakvi ste u ljubavi i u krevetu? Pomozite sebi da od partnera dobijete ono što želite

Podeli vest

Da li ste svesni kakvi su vaši osnovni i istinski stavovi i navike u ljubavnim odnosima i seksu?

Odgovorite na ova pitanja i pomozite sebi da od partnera dobijete ono što želite, ali i saznajte svoje skrivene želje...

TEST:

1. Hodate stazom i ugledate u daljini drvo ruže. Samo jedan cvet je procvetao, i to najlepši cvet koji ste ikada videli. Šta ćete uraditi?
2. Popeli ste se na brdo, a ispod vas je divna zelena dolina. U dolini je konj... Osećate zebnju i strah, ali ipak ne možete da odvojite pogled od konja. Zašto?
3. Odjednom ste se našli na drugom mestu, potpuno različitom od prelepe doline... Gde ste sada?
4. Dok pokušavate da razaznate novu okolinu, neko vam sa leđa dodiruje rame. Vi se okrećete i ispostavlja se da je to neko koga poznajete. Ko je to?

Foto: Freepik.com

 

5. Ponovo hodate stazom i nailazite na vodu.

a) Opišite vodu: Da li je veliki okean ili mali ribnjak? Da li je mutna ili čista? Da li je tekuća ili stajaća? Koliko je duboka?

b) Ako se kreće, kojom brzinom:
1. veoma brzo
2. veoma sporo
3. ne kreće se, mirna je

c) Treba da pređete preko vode na drugu stranu. Kako ste to uradili:
1. preplivali ste
2. napravili ste splav
3. tražili ste most
4. zaobišli ste je peške

Foto: Shutterstock

 
6. Nakon što ste prešli vodu, nailazite na posudu za piće.

a) Opišite je.
b) Da li ćete je ostaviti ili poneti sa sobom?
c) Hoćete li je napuniti nečim ili ostaviti praznu?

ANALIZA ODGOVORA:

1. Odgovor na ovo pitanje otkriva vam kako reagujete na iskušenja. Ako ste ubrali ružu - temperamentni ste, puno se svađate i reagujete na svaku neprijatnost i sitnicu u ljubavnom odnosu.

2. Opis konja u stvari predstavlja vašeg savršenog partnera.

3. Ovo bi trebalo da bude mesto gde biste najviše na svetu voleli da budete, bilo to moguće ili nemoguće.

4. Osoba koju ste izabrali je osoba u koju imate najviše poverenja.

5. Voda je prikaz vašeg seksualnog apetita i ljubavnih navika.

a) Što je veća voda koju ste izabrali, veći vam je libido. Jasnoća vode otkriva vaše mišljenje o seksu. Ako je voda bistra, otvoreni ste i radoznali, a ukoliko je tamna, imate predrasude i kočnice. Što je voda dublja, to ste predaniji i sa više emocija ulazite u seksualni odnos.

Sitni detalji poput mehurića, malih talasa, brzaka - otkrivaju da ste veoma razigrani i radoznali u spavaćoj sobi. Ukoliko ste vodu napunili životinjicama - žabama, ribama, patkama, to može ukazivati na pojačanu želju za decom.

Foto: Shutterstock

 

b) Tempo kojim se voda kreće ukazuje na vaš seksualni nagon. Što je brža, to je snažnija i jača vaša želja u krevetu.

c) Vaš odgovor na pitanje kako ste prešli vodu ukazuje na to kako tražite partnera i dokle ste spremni da idete da biste našli nekog stvarno specijalnog:

1. U stanju ste da tragate koliko god treba za svojom savršenom polovinom, sve dok takav neko i ne naiđe.
2. Izlazite sa puno ljudi, a zatim izaberete najbolju priliku i nekog ko vam se istinski dopada. Niste previše zabrinuti i strpljivi ste, pa ne očekujete da vam se ljubav desi odmah!
3. Nemate poseban tip na umu, ali tražite nekog ko će biti jednostavan i predvidiv!
4. Oprezni ste, i uvek se raspitate o nekom pre nego što ga bolje upoznate. Volite da sklapate veze na preporuku prijatelja!

Lakoća kojom ste prešli vodu označava i koliko ste seksualno liberalni. Ako ste rešili da nađete bilo kakav način da pređete vodu, znači da tragate za novim iskustvima u spavaćoj sobi. Ali ukoliko ste jednostavno vodu zaobišli peške, onda niste dovoljno otvoreni i savremeni.

Svaka interakcija u vodi poput prskanja, ronjenja, zabavljanja ili smeha znači da ste seksualno razigrani i puni želje.

Foto: Shutterstock

 

6. Opis posude definiše koliko ste romantični ili praktični.

Ako je posuda jednostavna i obična (termos, plastična boca, limena šolja...), onda ste realni i kroz vezu plovite vodeći se razumom.

Ukoliko posuda podseća na pehar, vinske čaše ili je šarena šolja - onda ste sentimentalni, idealista i avanturista.

Ako ste izabrali nešto istovremeno i lepo i praktično, onda ste pronašli balans između razuma i srca, pa ste i romantični, ali i racionalni.

To šta ćete uraditi sa posudom govori kakav je vaš odnos prema vezi u kojoj ste i koliko vam je bitan seks.

Prljava i prazna čaša: pesimista ste i ne verujete u duge veze.

Ako uzmete čašu, i napunite je nekim napitkom, onda svoju sreću tražite u dugim vezama.

Ukoliko uzimate čašu i punite je vodom, onda su seks i intimnost veoma važan faktor vaše veze.
Ako ste čašu ostavili praznu - seks uopšte ne igra presudnu ulogu u vašoj vezi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija