• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2023

19:00

Ako uradite sve ovo, vaš je! Rasplamsajte strast kod muškarca

Freepik.com

Ljubav

Ako uradite sve ovo, vaš je! Rasplamsajte strast kod muškarca

Podeli vest

Obucite nešto crveno, stavite kap parfema, nežno ga dodirnite, pogledajte ga kroz spuštene trepavice i osvojite ga za tren oka ...

Mnoge žene bi volele da budu neodoljive zavodnice kojima nijedan muškarac ne može da kaže "ne".  One koje sebe smatraju koketama, znaju da je zavođenje igra u kojoj je najvažnije da se pravi mamac upotrebi u pravom trenutku. Ako ste od onih koje ne znaju te sitne, ali veoma važne trikove osvajanja, sledite naše savete i osvojite njegovo srce za tren oka. 

Osvojite ga šapatom 

Nežno, sladunjavo i pomalo tepajuće šaputanje predstavljaju pravo oružje kojim žena može da zavede muškarca. Upotrebite svoj šarm i recite mu nešto umiljatim glasom. Time ćete mu poslati vrlo jasnu poruku.

'Slučajno' ga dodirnite 

Pokreti i dodiri najbolji su saveznici u igri zavođenja, ali treba biti oprezan jer preterivanje može biti kontraproduktivno. Igra s kosom, nanošenje ruža ili nežan i "spontan" dodir njegove ruke, poruke su s kojima ne možete pogrešiti.

Foto: Shutterstock

Pokreti i dodiri najbolji su saveznici u igri zavođenja

Pogledajte ga u oči

Pogledom ponekad možete da otkrijete svoje namere mnogo lakše nego rečima. Na primer, ako primetite da vas muškarac posmatra, fokusirajte se na njegove oči, a kada vam se pogledi sretnu lagano pogledajte u stranu i situaciju začinite nežnim osmehom. Reč je o igri koju će primetiti svaki muškarac.

Obucite nešto crveno

Obucite nešto crveno i videćete da neće moći da vam odoli. Crvena je boja strasti i često govori više od reči. Istraživanja su pokazala da su žene u crvenom neuporedivo više seksi od podjednako atraktivnih žena u beloj, zelenoj, sivoj ili plavoj odeći. 

Foto: Freepik.com

 

Otkrijte ramena

Taj deo tela je podjednako provokativan kao i dekolte. Dovoljan je samo jedan pogled da probudi bezobrazne misli. Kako pokazuju istraživanja, zaobljene linije ramena muškarce asociraju na ženske grudi. 

Pravilno držanje 

Savršena odevna kombinacija neće vam pomoći u osvajanju muškarca ako imate loše držanje. Da biste bili seksi, leđa moraju da vam budu uspravna, ali ne tako kao da ste progutali motku. Morate da izgledate opušteno, kao da je to vaš uobičajen stav. Posebno obratite pažnju na ramena. Potrudite se da vam ne budu pogrbljena. 

Foto: Freepik.com

 

Stavite kap parfema 

Ne morate da stavite tonu parfema na sebe. Dovoljno je da nanesete samo nekoliko kapi, jer trik i jeste u tome da muškarac mora da vam se približi kako bi osetio vaš miris. Parfem nanesite na vrat, a toaletnu vodu poprskajte u vazduh ispred sebe, a potom prođite kroz "mirisni oblak". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija