• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.12.2023

23:20

Prošetala u grudnjaku sa bradavicama! Na ulici nije mogla da se odbarani od muškaraca (FOTO)

printscreen instagram

Ljubav

Prošetala u grudnjaku sa bradavicama! Na ulici nije mogla da se odbarani od muškaraca (FOTO)

Podeli vest

Britanka Džordžet Kali izašla je na ulicu i zaustavljala prolaznike pokazujući im bradavice. Kretala se kroz gužvu testirajući reakcije. U samo nekoliko sati dobila je brojeve petorice muškaraca

Kim Kardašijan je navikla da izaziva kontroverze svojim odevnim kombinacijama, a slična reakcija bila je i povodom njenog novog grudnjaka s veštačkim bradavicama. Novinarka Džordžet Kali (36) iz Bristola odlučila je da testira kontroverzni grudnjak.

- Vreme je ručka u Londonu, a ja izlazim na Liverpul ulicu i zaustavljam prolaznike da ih pitam šta misle o mom novostečenom odevnom predmetu. Puš-up bushalter mi je trenutno podigao grudi i moje bradavice izgledaju tvrdo. Grudi liče na prave, posebno onima koji nisu upoznati s ovim novim modelom, ali obožavatelji ovog brushaltera možda već znaju moju tajnu. Uostalom, Kim i njen grudnjak zajedno imaju preko 370 miliona pratilaca na internetu, a njen promo video postao je viralan. Morali biste da živite ispod kamena da to propustite - ističe ona.

 

 

Pažljivo je prolazila kroz gužvu u vreme ručka u novom grudnjaku, kako bi posmatrala reakcije. Nedugo zatim počela je da dobija zvižduke.

- Izgleda da ti je malo hladno ljubavi, da li treba da te zagrejem - pitao je prolaznik.

Iza ugla je naišla i na grupu građevinskih radnika koji su uživali u pogledu.

- Molim jednog da ljubazno odloži svoj alat i dođe da razgovara sa mnom. Pitam ga da li je čuo za novi grudnjak. 'Ja nisam, ali moja gospođa jeste', smeje se. 'Ipak, na tebi izgleda predivno' kaže i dodaje kako su njegovi prijatelji uočili moje grudi na kilometar udaljenosti - prepričava Kali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

Potom je naletela na Aleksa (32), investicionog bankara iz Londona.

- Iskreno rečeno, mogao bih ih da te gledam ceo dan, ali pokušavam da iskažem poštovanje - rekao joj je Aleks.

Uprkos tome, priznao je da ne bi kupio ovaj grudnjak svojoj devojci i pitao novinarku da li je možda slobodna.

- Razmenili smo brojeve i pitam se da li bi Kimin grudnjak s bradavicama mogao da bude tajno oružje za slobodne žene. Zaboravite Tinder, samo nabavite ovo. Dok nastavljam da hodam Londonom, dobijam neskrivena odmeravanja, zvižduke, ali i nekoliko neodobravajućih pogleda od strane žena. Iako sam očekivala dosta pažnje muškaraca, ipak sam iznenađena obimom reakcija. U roku od nekoliko sati pet muškaraca dalo mi je svoje brojeve telefona. Ipak, ovaj grudnjak nije dizajniran za one koji se žele da se 'stope s masom' - naglašava Kali.

 

 

Muškarci smatraju da su uspravne bradavice seksepilnije, pokazuje istraživanje. Možda zato što ih navodi da razmišljaju o seksu, budući da se bradavice povećavaju kod žena kad su uzbuđene. Naravno, postoji i mnogo drugih razloga zašto ženske bradavice reaguju - hladno vreme, trudnoća, menopauza, promena hormona su samo neki od njih, donosi The Sun.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17