• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.11.2023

22:40

Muškarci otkrili šta misle kada kažu da je žena 'loša u krevetu'

Shutterstock

Ljubav

Muškarci otkrili šta misle kada kažu da je žena 'loša u krevetu'

Podeli vest

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu nikada neće reći njoj, ili bilo kome drugom, da je loša u krevetu. Oni koji to rade obično povezuju seks sa nesigurnošć žena u pogledu svog izgleda ili sa nedovoljnim trudom...

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu – o tome bi se moglo raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugom je fantastično – i obrnuto. Seks treba da bude nešto što odnos dvoje ljudi podiže na viši nivo intimnosti i emocija, a ne puko pražnjenje strasti bez previše osećanja ili sebično zadovoljenje sopstvenih potreba.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu nikada neće reći njoj, ili bilo kome drugom, da je loša u krevetu. Međutim, oni koji to znaju da kažu, verovatno povezuju sa seksom neke druge stvari, kao što je, na primer, nesigurnost žene u svoj izgled, korišćenje seksa za manipulaciju, nedovoljno truda...

Ovo su neki od razloga zašto neki muškarci smatraju da seks nije dovoljno kvalitetan:

Nesigurnost žene u pogledu svog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili vode ljubav sa upaljenim svetlima (ili danju). To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i da se toga stide. To, pak, dovodi do niskog samopoštovanja, stidljivosti i činjenice da ne mogu potpuno da se opuste u krevetu. Niko nije savršen! Takava osoba jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi treba da budemo svesni toga, te prihvatimo i svoje i tuđe nedostatke.

Foto: Shutterstock

Niko nije savršen

Čovek koji iskreno i duboko voli ženu sa kojom živi voleće i sve njene mane. Dakle, opustite se i dozvolite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrost i obucite seksi komad donjeg rublja. Osećaćete se samopouzdanije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intimnosti i bliskosti

Biti blizak i intiman sa svojim partnerom je ključ svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju da kazne svoje partnere ili da ih ucene uskraćujući im intimne trenutke. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo koje vrste, posebno ovakva, se ne može dobro završiti.

Foto: Shutterstock

Manipulacija bilo koje vrste se ne može dobro završiti

Postoje žene koje nesvesno uskraćuju intimnost svom partneru, posebno u dugim vezama. Ležeran zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da budu stvari koje se dešavaju svaki dan. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo onakvog kakav jeste, a to zauzvrat vodi ka boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate potpuno da zanemarite svoj izgled. Normalno je da se svakog dana nećete šminkati odmah ujutru čim ustanete samo da biste bili privlačniji partneru, jer vas voli i bez sloja farbe na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i ponovo rasplamsati strast koja je bila prisutna na početku veze.

Foto: Shutterstock

Sa kilogramima opada samopouzdanje

Takođe, ne dozvolite sebi da stalno hodate po kući, na primer, prljave i raščupane kose, u pocepanim trenerkama, s dlakavim nogama i sa sve većim brojem kilograma. Ako to sebi dozvolite, ne samo da ćete izgledati sve gore, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam opasti, a onda će to uticati i na vaš seksualni život.

Seks se dešava samo kada je sve savršeno

Naravno, ovakvi savršeni trenuci su retki, pa ih nemojte čekati, jer ćete i vi i vaš partner živeti gotovo u celibatu. Nemojte čekati pravo raspoloženje za seks, već se potrudite – ako niste u tom raspoloženju, promenite ga.

Foto: Shutterstock

Seks može i da se planira

Mazite se, masirajte, zapalite nekoliko sveća, pustite laganu, senzualnu muziku, sipajte vino, gledajte se u oči... Upravljajte vremenom i događajima onako kako želite. Ne čekajte da se nešto slučajno dogodi, uključujući i seks!

Neki muškarci su za portal revelist.com otkrili šta im smeta kod žena kada je u pitanju seks:

  • Ne volim kad žena samo leži i raširi noge, i čeka da ja sve uradim. Nema ništa gore od toga.

  • Mrzim pasivnost, kada izgleda da žena nema pojma o sopstvenom telu i tome šta voli. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena sa kojom si u krevetu ne reaguje i ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili ne.

  • Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, više volim da tiho stenje, pa da to bude iskreno nego da lažno vrišti.

  • Nije nimalo prijatno kada te uporedi sa bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je imala druge pre mene, ali ne želim da razmišljam o tome.

  • Smeta me nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj se nešto sviđa ili želi, voleo bih da mi kaže.


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija