• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

22:00

Tajne žena koje su odlične ljubavnice! Muškarci, ako je nađete, čuvajte je!

Shuterstock

Ljubav

Tajne žena koje su odlične ljubavnice! Muškarci, ako je nađete, čuvajte je!

Podeli vest

One se ne stide, one kažu sve što žele, one vas vole i pokazuju ljubav... Muškarci, ako je nađete, čuvajte je!

Da biste bili dobri u krevetu, preduslov je da volite to što radite, da ste spremni da uložite vreme, pažnju i napor. Dobra ljubavnica uživa u seksu bez srama, traži ono što joj godi i pruža svom partneru ono što želi. Pored žene koja zna da uživa, muškarac se oseća kao pravi kazanova.

A nema ništa normalnije nego voleti uživanje, zadovoljstvo, ekstazu, strast, predavanje, nežnost... Sve od čega se dobar seks sastoji. Ali šta to dobre ljubavnice čini boljima od ostalih žena koje takođe vole seks? Pa, one više uživaju u seksu. One ne moraju da dostignu orgazam, one se samo opuste i rade ono što najviše vole, onako kako najviše vole. One se predaju uživanju.

Foto: Shuterstock

Voli da je naga i da oseća celim telom

Ne stide se

Žena koja je dobra u seksu nikada neće tražiti da se ugasi svetlo, zahtevati posebne uslove, ona voli da je naga i da oseća celim telom, voli da je partner gleda, voli milovanje. Vrlo su senzibilne, a od atmosfere i raspoloženja zavisi hoće li bolje reagovati na nežnost i strast, ili će sve otići malo do muške grubosti i dominacije. Zato što se ne stide, uputiće vas u svoje raspoloženje, ali i prepoznati vaše.

One vode igru

Kod ovih žena - sve može, a da ne kažete nijednu reč. One preuzimaju inicijativu, neće čekati da se vi smislite i odvažite. Kad ona vodi igru, uradiće za sebe i za vas sve što treba. Muškarcu preostaje samo da legne, pruži joj dobar oslonac i uživa u onome što vidi i oseća.

Podstiče maštovitost

Žena koja uživa u seksu ne postavlja neke posebne zabrane. Ono što ne voli i ne godi joj, nećete s njom da radite i tačka! Ali toliko je drugih stvari na koje će vas podstaknuti. Smisliće neko zgodno mesto gde to još niste radili. Otkriće vam neke poze za koje niste mislili da su nešto posebno, a kamoli da neko može tako da uživa u njima.

Foto: pexels.com

Ni igračke (udvoje) joj nisu strane

Muškarac se uz njih oseća kao muškarac

Dobra ljubavnica je u seksu potpuno na svom terenu. S oduševljenjem se baca u partnerov zagrljaj, otvoreno se divi njegovoj lepoti. Prava je žena, sva od čula, vedrine i zadovoljstva. Ne smeta joj da mu govori da je sjajan, da je sposoban, jer i za sebe ima visoko mišljenje. Zadovoljna je sobom. Zašto to svaka žena ne bi bila? To je do nje - ne do muškarca!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija