• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.01.2024

17:00

Test pomorandžine kore! Otkrijte da li će vaša veza uspeti

Freepik.com

Ljubav

Test pomorandžine kore! Otkrijte da li će vaša veza uspeti

Podeli vest

Teorija pomorandžine kore osmišljena je kako bi testirala spremnost vašeg partnera da radi nepotrebne zadatke umesto vas.

@annabhamm the orange peel theory explained🍊👩🏻‍❤️‍👨🏼 #relationships #orangepeeltheory #relationshiptips #greenflags #bidsforattention #healthylove #relationshipadvice ♬ Dream Away - Ramol

Teorija pomorandžine kore osmišljena je kako bi testirala spremnost vašeg partnera da radi nepotrebne zadatke umesto vas kad ga zamolite, pojasnila je tiktokerka Ana Birmingam.

"Teorija narandžine kore" navodno može predvideti dugovečnost vaše veze, tako barem tvrdi tiktokerka Ana Birmingam u videu koji je pogledan preko dva miliona puta. Radi se zapravo o testiranju partnera, koliko je spreman da uradi nešto za vas, što možete uraditi i sami - poput guljenja voćke kako biste je pojeli.

- Zamolite partnera da vam oguli pomorandžu i vidite šta će se dogoditi. Male stvari čine vezu srećnom - pojasnila je.

- Teorija pomorandžine kore osmišljena je kako bi testirala spremnost vašeg partnera da radi nepotrebne zadatke umesto vas, kad ga zamolite. To može biti bilo šta jednostavno poput vezivanja cipela, paljenja automobila umesto vas ili guljenja pomorandže koju ćete pojesti - dodala je.

- Na primer, vaš partner zna da mrzite da otvarate limenke gaziranih sokova i jednostavno to učini bez da ste to tražili i položio je test. Ili, oboje gledate film i zamolite partnera da vam donese nešto za gricnuti iz kuhinje i on to rado uradi i opet je prošao test - kaže Ana.

- Mislim, sigurna sam da smo svi bili u vezi u kojoj smo se osećali kao da bukvalno moramo na kolenima da molimo nekoga da nam samo donese cveće ili pokupi večeru, na putu kući, ako zna da smo imali loš dan. Svi znamo da u toj situaciji nikad nije bitno to cveće ili večera, već taj osećaj da neko brine o nama - zaključila je.

Ljudi su masovno počeli da primenjuju ovaj metod i objavljuju na društvenim mrežama i dok je bilo onih koji su prošli, takođe je bilo i onih kojima je ovaj test bio samo kap koja je prelila čašu. 

- Nakon testa sam raskinula sa dečkom. To mi je bio pokazatelj da nema dalje - otkrila je jedna Arijel.

Da li ćete i vi probati ovako nešto sa svojom drugom polovinom?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija