• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

23:20

Ako želite da probudite strast u partneru samo treba da izgovorite ovo...

Shutterstock

Ljubav

Ako želite da probudite strast u partneru samo treba da izgovorite ovo...

Podeli vest

Ovakvim izjavama partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga.

Ponekad je dobro biti direktan, a ponekad je lepo i promeniti taktiku i indirektno partneru dati do znanja da ste ga se "uželeli". Sa ovih deset izjava poslaćete jasnu poruku.

"Mnogo si mi nedostajao"

Ako se niste videli neko vreme, ovakva rečenica je podsetnik na ono što delite, ali i na nežnu i ženstvenu stranu u vama koja otvoreno pokazuje svoju ljubav. Muškarcu koji voli svoju partnerku ova rečenica će biti nedvosmisleno seksi.

"Stalno razmišljam o onome kad si ti..."

Prisećanje na neku konkretnu scenu s njim koja vam se urezala u pamćenje deluje na nekoliko nivoa. Prvenstveno, otkriva da ga smatrate odličnim ljubavnikom, što prija egu. Osim toga, otkriva da ste uzbuđeni, a takva vrsta direktnosti vrlo je poželjna s vremena na vreme.

Foto: Shutterstock

Razmišljam o tebi

"Večeras si ti na redu"

Davanje i primanje sastavni su deo svakog stabilnog i ravnopravnog odnosa, a svako ponekad poželi da mu se ugađa. Takvo tetošenje u seksualnom smislu za većinu je muškaraca na vrhu seksualnih želja, piše Redbook.

"Imam iznenađenje za tebe kod kuće"

Od detinjstva ljudi su naučeni da na reč "iznenađenje" reaguju sa pozitivnim iščekivanjem. Ovakvom porukom pokrenućete lavinu seksualne misli u njegovoj glavi i započećete predigru satima pre nego što se uopšte i videte, savetuje seksualni terapeut Ian Kerner.

"Zar nisam seksi u ovome?"

Ovakvu je rečenicu ipak najbolje da zapakujete u slikovnu poruku. Samopouzdanje je jedna od najprivlačnijih osobina u odnosima, a to što sami znate da ste seksi će i u njemu da probudi želju da vam pokaže kako delujete na njega.

"Želim te"

Želja i potreba su osnovni ljudski nagoni koji u ljubavnim odnosima stvaraju bliskost i povezanost. Ovakvom izjavom dajete do znanja koliko vam znači u emotivnom smislu, a što je više emocija – seks će biti strastveniji.

Foto: Shutterstock

Vino je poznati afrodizijak

"Uzmi usput i flašu vina"

Ovakva poruka jasno daje do znanja da vam je večeras stalo do uživanja. Hrana i piće često se povezuje sa dobrim seksom, a vino je poznati afrodizijak. Tako će čitav dan moći da razmišlja o hedonističkim užicima kod kuće.

"Nabacivao mi se..."

Iako nije dobro da se prečesto igrate sa ovakvim izjavama, naročito ako niste sigurni u stabilnost vašeg odnosa, povremena "injekcija ljubomore" može da učini čuda za libido muškarca. Činjenica da ste poželjni, ali i naznaka moguće konkurencije lako će rasplamsati strasti.

"Hvala ti"

Malo zahvalnosti, bilo da je reč o nečemu što je popravio kod kuće ili je priskočio u pomoć na neki drugi način, jasno će mu dati do znanja da ga cenite. Osim toga, to će podsetiti partnerada ste tim - u spavaćoj sobi (u kojoj možete demonstrirati zahvalnost), ali i izvan nje.

Foto: Shutterstock

Primećujem te i želim te

"Odlično si mirisao jutros"

Zvuči i previše jednostavno, ali ipak pali. Ovakvom izjavom partneru dajete do znanja da ga primećujete i želite, a ne postoji bolji afrodizijak od toga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija