• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.01.2024

20:00

'Ona je dar od Boga!' Svojoj ženi plaća da ne radi, ima kuvara, stilistu, sobara... (VIDEO)

Printscreen tiktok

Ljubav

'Ona je dar od Boga!' Svojoj ženi plaća da ne radi, ima kuvara, stilistu, sobara... (VIDEO)

Podeli vest

Jahdan smatra da njegova žena ne mora ništa da uradi za njega, ali da može ako želi.

Jahdan svojoj supruzi plaća 233 hiljade evra godišnje da ne ide na posao i smatra da svi muškarci treba da rade isto - da svojim ženama i majkama svoje dece plate da budu domaćice. On veruje da je njegova žena dar od Boga.

Jahdan Jada je ovo podelio putem video snimka objavljenog na njegovom TikTok kanalu, gde je poznat kao @iadaavakening. Često objavljuje video snimke u kojima govori o tome kako muškarci treba da se ponašaju prema boljoj polovini.

 

@yadaawakening Your money is her money and her money is her money! #happywifehappylife #peace #family #god #leadership #bussiness #dubai🇦🇪 #yada #spiritualawakening #yadaawakening #ministeryahdanyada ♬ original sound - minister yahdan yada

 

U svom najnovijem videu, Jahdan je objasnio i da svojoj supruzi plaća sobaricu, kuvara i ličnog stilistu.

- Moje je da brinem o njoj od glave do pete, jer je ona dar od Boga - uveren je suprug.

 

@yadaawakening Weak men grow old alone!! Do not become a weak man!! Love that woman!! #yadaawakening #ministeryahdanyada #yada ♬ original sound - minister yahdan yada

 

Jahdan je rekao da novac ide na račun kojem samo njegova supruga ima pristup, ali je dodao da ona ima pristup svakom bankovnom računu koji on ima i svakom poslu koji vodi.

- Zašto? Jer je ona opet moj dar od Boga. Način na koji se prema njoj odnosim je da slavim Boga i da joj zahvaljujem. Moj novac je njen novac, a njen novac je njen novac -  njegov je moto.

Jahdan smatra da bi "posao" muškarca trebalo da bude da izdržava suprugu. Rekao je da to ne mora da bude stotine hiljada evra, ali je dodao da je odlučio da izdvaja toliko jer je žena njegov  "blagoslov".

 

Takođe je izjavio da će, ako njegova žena ikada oseti da nije poštovana, imati dovoljno novca da ga napusti i pokrene sopstveni biznis kako bi mogla da se izdržava. Rekao je i da njegova žena ne mora ništa da uradi za njega, ali da može ako želi.

Video je, inače, za samo nekoliko dana prikupio impresivnih 2,5 miliona pregleda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija