• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.03.2024

09:58

ISPRAVKA: Viralna fotografija petnaestogodišnjeg Makrona i Brižit je fotomontaža

Prpfimedia

Ljubav

ISPRAVKA: Viralna fotografija petnaestogodišnjeg Makrona i Brižit je fotomontaža

Podeli vest

Ispravljamo prvobitnu netačnu verziju teksta u kojoj je napisano da su na viralnoj fotografiji koja je kružila društvenim mrežama petnaestogodišnji Makron i Brižit

Na našem portalu objavljen je 5.3.2024. godine tekst pod naslovom "Šok fotka iz perioda kada je Brižit bila učiteljica Makronu: Zabezeknućete se kada vidite ko je sa njima na slici!", međutim detaljnom analizom Raskrinkavanje.ba je utvrđeno da je fotografija koja je kružila društvenim mrežama montirana, a vest koju je naš sajt objavio označena je kao prenošenje lažnih vesti.

Na originalnoj fotografiji ispred Brižit nije Emanuel Makron niti se pored nje nalazi njen tadašnji suprug. Viralna fotografija zapravo je montaža dva kadra iz dokumentarnog filma “Emmanuel Macron, la stratégie du météore” (Emanuel Makron, meteorska strategija).

Ovim putem ispravljamo netačnu tvrdnju koju smo naveli u prvobitnoj verziji teksta i izvinjavamo se čitaocima.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija