• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2024

14:10

Ove reči otopiće srce svakog muškarca! Naučite i gledajte kako se sve menja u vašu korist!

Shutterstock

Ljubav

Ove reči otopiće srce svakog muškarca! Naučite i gledajte kako se sve menja u vašu korist!

Podeli vest

Iako mnoge žene nisu svesne, dovoljne su samo reči da otope i najzamrznutije srce muškarca.

Svi mi znamo da je komunikacija ključ za zdravu i duboku emotivnu vezu. Reči koje koristite mogu imate značajan, ako ne i najveći uticaj na vaš odnos. 

Ako želite da vaš partner podeli sa vama apsolutno sve što oseća, onda je vreme da ovo saznate i zadobijete njegovo srce. 

Ove tri  reči će ga navesti da shvati da ste vi tim i da može u potpunosti da vam veruje.

Razumem

Ili konkretnije: "Razumem šta osećaš" ili "Razumem kroz šta prolaziš". Jedna od najjačih ljudskih potreba jeste razumevanje. Kada vaš partner oseti razumevanje, on se lakše otvara i spremniji je da podeli svoje misli i osećanja sa vama. Bilo da se radi o teškom danu na poslu ili ličnom problemu, izražavanje empatije i razumevanja može učiniti čuda u jačanju veze između vas dvoje. Ovom jednostavnom rečju pokazujete mu da vam je zaista stalo do toga šta oseća.

Foto: Shutterstock

 

 

U pravu si

Čak i ako se ne slažete uvek sa onim što on kaže ili radi, priznanje činjenice da razumete njegovu perspektivu i da poštujete njegovo mišljenje može pokazati zrelost i otvorenost u komunikaciji. Reći nekome "u pravu si" ne znači odmah da priznajete da ste pogrešili. U razgovoru možete oboje biti u pravu, a kada to kažete svom partneru, pokazujete mu da poštujete njihovo gledište. Pored toga, ova reč može brzo da okonča svaki spor, a ponekad je poželjno da je koristite za smirenost i harmoniju u vašoj vezi.

Zanima me

Agresivna radoznalost nije poželjna u odnosu s muškarcima. Pitanja poput "imaš li devojku", "kada ste raskinuli“, "zašto ste raskinuli“, "šta želiš od veze“ mogu mu izuzetno teško pasti. Muškarci se plaše ispitivanja i, ako su imali druga neprijatna iskustva, osećaće se ugušenim. Ali magična reč "zanima me" će vam pomoći da uverite svog partnera da ne želite ništa da dobijete od tih informacija, već ste samo otvoreni za njega da podeli iskustvo sa vama. Može vam pomoći na dubljem nivou: "Zanima me zašto si se naljutio ranije kada sam rekla to i to?" Na ovaj način dajete mu prostor u kome može da se oseća bezbedno da izrazi svoja osećanja a da ne oseti da ga osuđujete, prenosi "Your tango".

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija