• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

10.06.2024

19:00

Udala se u 4. stadijumu raka! Jedva je hodala do oltara - Svet se rasplakao!  (VIDEO)

Printscreen Instagram/nakochung

Ljubav

Udala se u 4. stadijumu raka! Jedva je hodala do oltara - Svet se rasplakao! (VIDEO)

Podeli vest

Ovaj par se venčao usred najteže bitke, njene borbe sa tumorom.

Većina parova obećava da će se voleti u bolesti i zdravlju, ali ova mlada i mladoženja tim su rečima dali dublje značenje kada su se venčali nakon što je dijagnostikovan rak u četvrtom stadijumu.

Nako Chung (30), vodi svoju bitku s rakom debelog creva od trenutka kada je otkriven u oktobru 2023. godine tada već u trećoj fazi. 

Prošla je kroz operaciju i više ciklusa hemoterapije, ali jedna stvar ostala je nepromenjena - njen san o stupanju u brak sa svojim partnerom, Kevinom Koom.

Koo, takođe ima 30 godina, iz Los Anđelesa u Kaliforniji, izjavio je za "Newsweek" da je to bila "jedna od najtežih borbi", ali nisu dopustili da ih rak spreči u ostvarenju snova o bračnom životu.

 

 

- Nako je bila nepokolebljiva u vezi s ovim. Pre samog venčanja prošla je kroz 12 sesija zračenja, primila dva različita tipa hemoterapije i učestvovala u kliničkom ispitivanju. Učinili smo sve što smo mogli kako bismo pronašli rešenje - rekao je Koo.

Nažalost, nakon resekcije debelog creva radi uklanjanja tumora, praćene hemoterapijom, Chungova bol se vratila. Lečenje nije uspelo, a druga operacija krajem oktobra 2023. otkrila je da se rak značajno proširio, stavljajući je u četvri starijum.

Dok se njeno zdravstveno stanje pogoršavalo, oni nisu znali još koliko im je zajedničkih dana ostalo. Ipak, njihovo venčanje bilo je prekretnica koju je Chung želela postići, a prošlog meseca podelila je video svog posebnog dana na TikToku koji je postao viralan.

- Bila je u relativno dobrom zdravstvenom stanju na dan venčanja. Nažalost, izgubila je mnogo sposobnosti hodanja zbog jednog od tumora koji je zahvatio njenu kičmenu moždinu. Ipak, kao i uvek, pokazala je istinsku snagu i odlučnost - rekao je Kevin. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija