• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2024

10:02

Najstarija i najpoznatija ljubavnica ponovo provocira! Njeno telo i mnoge mlađe muškarce mami- Žene joj zavide! (VIDEO)

printscreen instagram

Ljubav

Najstarija i najpoznatija ljubavnica ponovo provocira! Njeno telo i mnoge mlađe muškarce mami- Žene joj zavide! (VIDEO)

Podeli vest

Gvinet Li je jedna od najpoznatijih ljubavnica svih vremena. Ne prestaje da fascinira svojim telom i mladim duhom, a ni životnim pričama o radu sa klijentima.

Žena po imenu Gvinet Li, smatra sebe najboljom ali i najpoznatijom ljubavnicom u Velikoj Britaniji. Iako uveliko gazi šestu deceniju života, ona izgleda fantastično. 

Ona ima 51. godinu, a tvrdi da se ne oseća loše dok uništava tuđe brakove. Zanimljivo je da su svi klijenti bogati, a ima i dvostruko mlađih od nje.

I dok ona uživa u novcu i luksuznom životu, neretko se suočava i sa pozivima ljutih, prevarenih žena.

Neke od njih, kaže, žele i seks u troje sa svojim mužem i njom, a ima i onih kojima uopšte ne smeta to što ih suprug vara.

 

@gweneth_jsm360

.....welcome to my bdsm world seeking for a submissive slave to be in my basement suit and be at my service day and night and respect my privacy?? ♬ Boss Lady: The Real - Boss Lady

 

Kako to Gvinet kaže, žene kojima ne smeta su prosto srećne "dok od muža dobijaju novac, poklone i voze "Rejndž Rovera".

- Imala sam nekoliko incidenata kada sam upoznala supruge svojih klijenata. Neke od njih su veoma zabavne, druge... i ne toliko. Jedna žena, koja je bila vidno pijana, poslala mi je poruku da je sa svojim suprugom, da je našla moje ime i pitala me da li želim da im se pridružim na piću. Rekla sam joj da me pozove i bila je veoma uznemirena. Uvrnuto, uopšte me čak nije ni pitala da li sam imala seks sa njim, a nisam, samo smo izašli nekoliko puta - rekla je Gvinet. 

Ljubavnica kaže da neke žene prosto žele nekoga da okrive za prevaru, a ne mogu da okrive svog muža jer je on otac njihove dece ili moraju da nastave da žive zajedno, a neke ne žele da izgube sve što imaju zahvaljujući bogatom mužu.

 

 

Gvinet ističe i da joj posebno u pamćenju ostao susret sa ženom jednog od klijenata, koja uopšte ne zna da se zapravo upoznala sa ljubavnicom svog muža.

- Bila sam sa muškarcem koji ima nekoliko privatnih klinika u Londonu. Njegova žena je umetnica, a ja sam kolekcionarka, pa sam je jednog dana kontaktirala zbog njenih dela. Ubrzo nakon toga sam se našla sa njom i veoma smo se lepo slagale. Nikada nije saznala da sam ja ljubavnica - dodala je. 

Njeni "neverni muževi" je vode svuda po svetu. Bilo da su to poslovna putovanja ili porodična, njoj je uvek plaćen hotel u blizini kako bi im bila blizu u "kriznim" momentima. 

Ona je inače i sama bila udata, ali je njen muž tragično nastradao, a sada kaže da su joj se oduvek sviđali oženjeni muškarci. Kaže da ne oseća grižu savesti što je ljubavnica jer nije ona ta koja vara.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor
Politika

Kurtijev teror ne prestaje! Slađanu Trajkoviću produžen pritvor

Osnovni sud u Prištini produžio je za još dva meseca meru sudskog pritvora Slađanu Trajkoviću iz Severne Mitrovice, koga Specijalmo tužilaštvo iz Prištine tereti da je navodno izvršio krivično delo "Ratni zločina protiv civilnog stanovništa", potvrdio je za Kosovo onlajn njegov advokat Dejan Vasić.

08.07.2024

11:31

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...
EURO 2024

Tužno! Zvezde i navijači se slažu - fudbal umire! Nikada nije bilo dosadnije i lošije, ovo je samo biznis...

Navijačima i fudbalskim legendama se doslovno plače dok gledaju ovih dana fudbal na Evropskom prvenstvu i Kopa Amerika, jer su izdanja današnjih zvezda daleko od onih na koje su nas navikli igrači koji su okačili kopačke o klin ili su na pragu penzije. Sve je manje bravura, lucidnosti, poteza od kojih zastaje dah i ne čudi što su nekadašnji superstarovi najvažnije sporedne stvari na svetu očajni kada vide šta njihovi naslednici rade na travnatom tepihu.

08.07.2024

10:41

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija