• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

18.07.2024

16:00

Voljenu je pustio u smrt i uputio joj reči koje lede krv! Ono što je uradio sa Natašinim organima iznenadilo je svet (FOTO)

Shutterstock

Ljubav

Voljenu je pustio u smrt i uputio joj reči koje lede krv! Ono što je uradio sa Natašinim organima iznenadilo je svet (FOTO)

Podeli vest

Holivudski glumac Lijam Nison (72) doživeo je neopisivu tragediju kada je morao da donese odluku da svoju voljenu ženu isključi sa aparata za održavanje u životu.

Lijam Nison je nakon smrti supruge odlučio da će biti samohran roditelj svojim sinovima i da nikad neće zaboraviti svoju veliku ljubav Natašu Ričardson.

- Hej, pala sam na snegu - bile su samo naivne reči koje nisu ni slutile na nesreću koja će uslediti. 

Lijam Nison je imao 59 godina kada je njegova supruga Nataša umrla, a njegova životna odluka nakon toga, nateraće vam suze na oči. 

Foto: Shutterstock

Nataša i Lijam bili su u skladnom braku

Nesreća koja mu je promenila život

Lijam i Nataša imali su ljubavnu priču koja je od početka bila suđena. Njihovi putevi su se ukrstili na jednom snimanju i ljubav se desila i to na prvi pogled. Ali ova ljubav nije imala srećan kraj.

Njihovi životi su se preko noći promenili nakon odmora na kojem je Nataša doživela tešku nesreću, a rezultat je bila teška povreda mozga.

Nataša je pozvala muža i rekla mu: 

- Dragi, pala sam na snegu - dok ju je hitna vozila.

Iako je situacija bila ozbiljna, Nataša u početku uopšte nije htela medicinsku pomoć misleći kako povreda nije strašna.

Međutim, pad je imao mnogo teže posledice nego što je u početku mislila. Tri sata kasnije, hitno su je prevezli u bolnicu, ali je ishod bila fatalna povreda mozga. Nažalost, bilo je vrlo malo stvari koje su joj mogle pomoći.

Kada je Lijam primio vest o Natašinom stanju u bolnici, bio je to neverovatno srceparajući trenutak. Požurio je da bude uz nju, ali na žalost njen mozak je već bio mrtav.

Foto: Shutterstock

Voleo je više od života

Uprkos malim šansama da uspe, Nison je imao veliku želju da Natašu odvede kući kako bi se deca i porodica oprostila od glumice.

Natašina poslednja želja bila je nešto o čemu su se oboje ranije dogovorili. Imali su pakt da će, ako neko od njih ikada završi u vegetativnom stanju, drugi „isključiti prekidač“ da spreči beskonačnu patnju.

Prisećajući se njihovih poslednjih zajedničkih trenutaka, Nison je rekao:

- Rečeno mi je da joj je mozak mrtav. Ali očigledno je bila na aparatima za održavanje života i slično. Tada nije preostalo ništa drugo nego da se pozdravim. I otišao sam do nje i rekao joj da je volim. 

- Dušo, nema povratka. Udarila si jako glavom. Ne znam da li me čuješ, ali to je to, sve je nestalo.

Foto: Shutterstock

Tragedija je prekinula idiličnu ljubavnu priču

Iako je to bila najgora stvar ikad, Lijam je odlučio da poštuje njenu odluku i odlučio je da isključi aparate. Donirao je njeno srce, bubrege i jetru. Verovao je da će donirajući organe nekome dati drugu šansu za život.

I dan danas on žali za svojom ženom. Posle nje se nikad nije ženio, ali nije ni viđen u društvu neke dame.

- Žalim za njom redovno, stalno posećujem njen grob.

Lijam Nison je tada odlučio da će biti samohran otac i da će se maksimalno posvetiti svojoj deci i karijeri, što je i uradio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!
Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

18.07.2024

18:47

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)
Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u "Info danu" govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

18.07.2024

16:45

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija