• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2024

23:20

Ova poza donosi žestok vrhunac! Žene u njoj najviše uživaju, a evo i zašto!

Shuterstock

Ljubav

Ova poza donosi žestok vrhunac! Žene u njoj najviše uživaju, a evo i zašto!

Podeli vest

Ako tražite seks pozu koja zahteva minimalan napor, a pruža ogromno zadovoljstvo, za žene nema dileme – to je položaj poznat kao "pereca". Ova poza obećava duboku i intenzivnu penetraciju, kontakt očima i eksplozivan orgazam.

Ako tražite seks pozu koja zahteva minimalan napor, a pruža ogromno zadovoljstvo, onda za žene nema dileme - to je položaj poznat kao "pereca".

Ova poza je idealna za sve koji žele duboku i intenzivnu penetraciju.

Opis poze: Partnerka leži na desnom boku, a levu nogu prebaci preko kuka muškarca ili je podigne tako da pada na njegovo rame, ako je dovoljno razgibana. Muškarac kleči između njenih nogu - između desne koja je ravno na krevetu i leve koja je savijena preko njegovog kuka - i penetrira.

Foto: Shutterstock

 

 

Muškarci posebno vole ovu pozu jer su im ruke slobodne, omogućavajući im da istražuju telo svoje partnerke. Ova poza je u brojnim istraživanjima izabrana za najintimniju jer omogućava kontakt očima tokom čitavog odnosa.

Ovaj položaj damama garantuje eksplozivan orgazam, dok muškarcima omogućava apsolutnu kontrolu u krevetu. On može da upravlja njenim uzbuđenjem, a za dodatnu stimulaciju možete koristiti vibrator ili lubrikant.

Na kraju krajeva, jedino ograničenje je vaša mašta.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)
Live TV

Tramp će se suprostaviti dubokoj državi i smiriti NATO alijansu! Ukrajinci se neće lako povući sve dok imaju podršku Amerike! (VIDEO)

Gosti emisije "Rat uživo" Informer TV bili su pukovnik Milan Jolović Legenda i analitičar Ljuan Koko. Govorili su o brojnim temama, prvenstveno o predstojećim izborima u Americi, odnosno informaciji da se demokratski kandidat Džo Bajden povlači iz izborne trke, ali i o drugim aktuelnim temama, kao što su ratovi u Ukrajini i Gazi.

21.07.2024

22:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija