• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2024

23:20

Evo šta vaša omiljena poza u seksu govori o vama! Niste ni svesni šta sve može da otkrije!

Shutterstock

Ljubav

Evo šta vaša omiljena poza u seksu govori o vama! Niste ni svesni šta sve može da otkrije!

Podeli vest

Način na koji birate da se povežete sa svojim partnerom u intimnim trenucima može otkriti mnogo toga o vašim osećanjima, željama i karakteru.

Način na koji se intimno povezujete sa svojim romantičnim partnerom otkriva mnogo više od same želje. Ovaj odabir nesvesno odražava vaše unutrašnje misli, skrivene želje, kao i osobine ličnosti.

MISIONARSKA POZA

Ova poza se odnosi na situaciju kada žena leži na leđima, dok je muškarac iznad nje. Ako je ovo vaša omiljena poza, to ukazuje na to da cenite intimnost u krevetu. Ženama ova poza omogućava povezivanje s partnerom, uz obostrani kontakt očima, što sugeriše potrebu za dubljom emotivnom vezom. Takve žene često teže miru u svakodnevnom životu, a takođe mogu biti stidljive i suzdržane u izražavanju svojih potreba. Muškarci koji preferiraju ovu pozu imaju zaštitničku prirodu i skloni su dominaciji u vezi.

KAUBOJKA

Ova poza podrazumeva da je žena iznad muškarca. Ako volite ovu pozu, uživate u dominaciji nad partnerom u krevetu. Samopouzdani ste i volite da budete u centru pažnje. U vezama ste asertivni, a u životu pustolovni, s pozitivnim pogledom na svet. Ovo samopouzdanje često prati uspeh u karijeri. Muškarci koji uživaju u ovoj pozi često pokazuju pokornost i žele zadovoljstvo oboma.

Foto: Shuterstock

 

 

POZA KAŠIKE

Ova poza se odnosi na intiman položaj u kojem oboje ležite na boku, pri čemu je žena ispred muškarca. Parovi u ovoj pozi često uživaju u međusobnom zagrljaju. Ako je ovo vaša omiljena poza, verovatno tražite utehu i naklonost u vezi. Muškarci koji preferiraju ovu pozu pokazuju brižnost prema partnerki i žele da se ona oseća dobro. Međutim, poza može ukazivati na određenu lenjost, s obzirom na to da ne zahteva mnogo fizičkog napora.

Dogi 

Ova poza podrazumeva da žena kleči, oslanjajući se na dlanove ili laktove, dok muškarac penetrira sa zadnje strane. Ako je ovo vaša omiljena poza, moguće je da ne preferirate previše intimnosti. Više volite da partner preuzme kontrolu, što može značiti da uživate u podređenoj ulozi i da mu potpuno verujete. Ovakav izbor govori o vašoj pouzdanosti i spremnosti na nove stvari. Ipak, muškarci mogu ponekad smatrati da niste dovoljno strastveni, dok ovaj položaj može ukazivati na praktičnost i izbegavanje sukoba.

Foto: Shuterstock

 

 

STOJEĆI

Ovaj položaj podrazumeva da jedan od partnera stoji tokom seksualnog odnosa. Oboje ste avanturistički nastrojeni i volite spontanost. Žene koje preferiraju ovu pozu često su nezavisne i sigurne u sebe, znaju šta žele i ne boje se da to ostvare. Ove žene pažljivo obraćaju pažnju na detalje i često su lideri među prijateljima i porodicom, jer drugi prepoznaju njihovu brigu i dobre namere. Muškarci koji vole ovu pozu obično su nezavisni, fokusirani na karijeru i možda teže da se skrasе.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Džet set

Srbija