• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.10.2024

23:20

Noć za pamćenje! Večeras ga častite sa ove 3 poze i razbijte rutinu u spavaćoj sobi

Shutterstock

Ljubav

Noć za pamćenje! Večeras ga častite sa ove 3 poze i razbijte rutinu u spavaćoj sobi

Podeli vest

Kako biste razbili monotoniju u spavaćoj sobi isprobajte tri poze uz koje ćete rasplamsati strasti.

Ukoliko želite da malo začinite stvari u spavaćoj sobi probajte sledeće tri poze koje će vam prirediti vatromet strasti i užitka. 

Poza 1

Zaskočite vašeg muškarca kako biste i inače, samo ovog puta prednji deo tela približite njegovim prstima. Pomerajte bokove dok ga obasipate poljupcima sve dok ne dostigne vrhunac. Ova poza omogućiće i dodatnu stimulaciju klitorisa kao i dostizanje orgazma.

Poza 2

Neka vaš partner sedne na stolicu. Sedite na njega, savijte kolena kao da radite čučnjeve i prepustite se strastima. Ova poza je savršen izbor za žene koje vole da imaju kontrolu nad svojim ljubavnikom. Budite boginja seksa.

Foto: Shutterstock

 

Poza 3

I ovog puta ste vi ona koja određuje pravila igre. Da biste izveli ovu pozu partner mora da bude na leđima, a vi na njemu, ali okrenuti leđima. Iako se vaši pogledi neće previše susretati, ova poza vam je siguran put do eksplozivnog orgazma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija